FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Ατρόμητος Κ. 3-2: Πήρε φόρα η «Προο»

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Ατρόμητο Καβασίλων με 3-2 και θα δώσει μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ! Ο Ατρόμητος για άλλη μια φορά φέτος προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Το 0-1 έγινε με τον Κωστόπουλο στο 4΄ και η Προοδευτική ισοφάρισε στο 10΄ με το Γιώργο Αποστολόπουλο.

Το 2-1 έγινε στο 25΄ με τον Χρήστο Νικολετάκη και το 3-1 με τον Κουρκουμέλη στο 57΄. Από κει και πέρα, ο Ατρόμητος πίεσε, ο Σταθόπουλος είχε δύο καλές αποκρούσεις, ώσπου στο 78΄ έγινε τον 3-2 με τον Παπαδόπουλο. Στο 85΄ ένα σουτ του Τσουκαλά απέκρουσε σωτήρια ο Σταθόπουλος και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

 

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Πατσούρας (80΄ Α. Κατσιμιτσίρης), Λιακόπουλος, Μούζος, Σάμαρης (48΄ Σαρανταυγάς), Σπ. Βασιλόπουλος (51΄ Μιχαλόπουλος), Ορλώφ, Κουρκουμέλης, Αποστολόπουλος (68΄ Πρωινός), Νικολετάκης.

Ατρόμητος: Καρασούλας, Χατζηγιάννης, Κόρκος (67΄ Παπαδόπουλος), Κωστόπουλος, Μουσερής, Γκίνης, Ραυτόπουλος, Μπάχα, Ντούγκας (46΄ Τσουκαλάς), Γεωργιόπουλος, Καλουτάς


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος