FOLLOW US: facebook twitter

Προελαύνει ο ΠΑΟΒ: Μόλις μία ήττα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια

Ημερομηνία: 14-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

Ο ΠΑΟΒ πέτυχε την ένατη νίκη του σε 17 παιχνίδια στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κόντρα στη Δόξα Μεγαλόπολης και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από την Παναχαϊκή με 24 γκολ και την πέμπτη καλύτερη άμυνα, με 12 τέρματα παθητικό (εκ των οποίων όμως, τα πέντε σε ένα ματς, αυτό με την Ερμιονίδα).

Η «αρμάδα» του Ηλία Φωτόπουλου έχει μόλις μία ήττα στα οχτώ τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, με τέσσερις νίκες (Χαλκίδα, Παναργειακό, Αχαϊκή, Δόξα Μεγαλόπολης) και τρεις ισοπαλίες (στη Θήβα και στο Ζευγολατιό καθώς και εντός έδρας με το Φωστήρα). Ο Ηλίας Φωτόπουλος λοιπόν, έχει δημιουργήσει μια σκληροτράχηλη ομάδα, που δύσκολα ηττάται, ενώ διακρίνεται και για την σταθερότητά της, αφού τους τελευταίους δυόμισι μήνες, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, εξ ου και τα επτά θετικά αποτελέσματα.

Επόμενος αντίπαλος για τους «πράσινους», ο Τσικλητήρας Πύλου και πάλι στο «Γρ. Καλάκος» και θέλουν να διευρύνουν το σερί των νικών εντός έδρας, καθώς στο «σπίτι» τους έχουν 7 νίκες, 1 ισοπαλία με τον Φωστήρα στο γήπεδο της Ν.Μανολάδας και 1 ήττα από την Παναχαϊκή. Απόντες από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος