FOLLOW US: facebook twitter

Πρεμιέρα β΄ γύρου με αναβολές στην Α2

Ημερομηνία: 19-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Πρεμιέρα β΄ γύρου είχαμε στο πρωτάθλημα της Α2, εν μέσω αναβολών. Ένα μικρό αλαλούμ, γιατί η Διοργανώτρια φοβήθηκε μπας κι αν δεν τηρούσε μια διάταξη του ΚΑΠ, κάποια σωματεία της έκαναν ενστάσεις. Έτσι η 16η αγωνιστική έγινε κουτσουρεμένη, ώστε να προηγηθούν οι εξ αναβολής αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου!

*Ένα σημαντικό παιχνίδι είναι το Μυρσιναϊκός-Α.Ε. Πηνείας, το οποίο είχε προγραμματιστεί για χθες και δεν ξέρουμε αν τελέστηκε στη… λίμνη της Μυρσίνης ή όχι. Αλλού θα πληροφορηθείτε τι απόγινε. Πάντως, η ομάδα του Σιμόπουλου το Σάββατο δάμασε τη Δόξα Ελαιώνα με γκολ του έξοχου Γαλάνη. Στο άλλο παιχνίδι της ίδιας (τελευταίας) αγωνιστικής, η Δάφνη, ρομαντικά, με το φως των προβολέων (μεγάλη τιμή), συνέτριψε 6-2 τον ουραγό Ολυμπιακό Μυρτιάς, με τρία γκολ του Βάσσου, ο οποίος έφτασε τα δέκα!

Στο προσκήνιο ο Αχιλλέας

Σας είχαμε προϊδεάσει πως η ομάδα του Αχιλλέα Νεοχωρίου έχει προοπτική να μπει στην προνομιούχο τετράδα της Α2. Νίκησε λοιπόν στο ντέρμπι τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Λαμπετίου με 3-2 και απέχει μια αναπνοή από αυτή. Ήταν ένα παιχνίδι, όπως βλέπουμε από τη διακύμανση του σκορ, όπου η νίκη για τους ροσονέρι του Γιάννη Καραλάγα ήρθε στις καθυστερήσεις!

*Μάλιστα, η ομάδα του Τάσου Γκότση προηγήθηκε 0-1 και 1-2. Όμως ο Αχιλλέας, όχι μόνον ισοφάρισε στο 85΄με τον Καλουτά αλλά στο 93΄ πήρε το παιχνίδι με τον Ντούγκα που είχε πετύχει και το πρώτο γκολ.

Όλα μηδέν

Ισοπαλία στο ντέρμπι της Επαρχίας Ολυμπίας που έγινε υπό βροχή στο γήπεδο Καλλικώμου. Α.Ο. Μακρισίων και Ολυμπιακός Ζαχάρως άσφαιροι έμειναν στο μηδέν, όπως ακριβώς και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Η ομάδα του Σταύρου Μεντή συνεχίζει αήττητη στη δεύτερη θέση.

*Νίκη ελπιδοφόρα πέτυχε ο Λευκός Αστέρας στο Σκουροχώρι επί του Α.Ο. Αρετής με 4-1. Είναι κοντά στην τετράδα αλλά πρέπει να συνεχίσει έτσι. Καθάρισαν οι δύο Παναγιωτόπουλοι, ο Μπενάλντο και ο Γιάννης Μουρούτης, που δίνει τα πάντα στην  ομάδα.

* Έχει πάρει τον κατήφορο ο ΠΑΟΚ για τα καλά. Θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια στη συνέχεια, ώστε η ομάδα να ανακάμψει. Έχασε και στο Γούμερο. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Έχασε με τα χέρια κάτω.

*Η Ολυμπιάδα, τέλος, με τοπ σκόρερ το Χρήστο Αγγελόπουλο (έκανε χατ-τρικ) κι ένα γκολ του Γκάτση πήρε άλλη μια καλή νίκη και κρατήθηκε μακριά από την τετράδα των πλέι-άουτ. Από τους καλούς παράγοντες ο Κιτσόπουλος, προσπαθεί για το καλύτερο.

Οι σκόρερ

Επικεφαλής ο Γαλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Πύργου, Έλιοτ, με 11 γκολ. Ακολουθεί ο Βάσσος (Δάφνη) με 10. Έπονται Κασκούτης (Ολυμπιακός Πύργου), Γαλανόπουλος (Α.Ο.Μ.), Κόσσυφας (Ζαχάρω) με 9. Ακόμη, Ζαφειράκης (Χελιδόνι), Κουρλός (Μυρσιναϊκός) με 8.

Γίνεται της αναβολής στη Β΄ τοπική

Της αναβολής γίνεται στην ΕΠΣ. Κανένας δεν ξέρει ποιος αναβάλλει τους αγώνες και γιατί τους αναβάλλει. Συγκεκριμένα, Τρίτη μεσημέρι μιλήσαμε με δύο προπονητές ομάδων της Β΄ Κατηγορίας ενόψει ρεπορτάζ. Κανένας από τους δύο δε γνώριζε ότι οι χθεσινοί αγώνες τους είχαν αναβληθεί με ανάρτηση στο σάιτ της ΕΠΣ. Το μεσημέρι της Τρίτης κι ενώ είχαμε δώσει το ρεπορτάζ της κατηγορίας πληροφορηθήκαμε από πηγή της Ένωσης ότι οι τρεις αγώνες της Β΄ Κατηγορίας αναβλήθηκαν! Τρέξαμε στο σάιτ και η είδηση περί αναβολής είχε εξαφανιστεί. Επί τέλους, τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα κανένας δεν ξέρει.

* Γιατί αναβλήθηκαν οι αγώνες της Β΄ Κατηγορίας και όχι της Α2; Γιατί δεν αναβλήθηκαν μετά από τόση και τέτοια βροχόπτωση οι προημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου; Για να παίξει οπωσδήποτε ο Πανηλειακός, όπως αφήνεται να εννοηθεί στα ποδοσφαιρικά στέκια του Πύργου…

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος