FOLLOW US: facebook twitter

Πραγματοποιήθηκε στον Πύργο η Σύνοδος Προέδρων και Στελεχών Οργανώσεων Ηλείας υπό την προεδρία του Γραμματέα Οργανωτικού Βασίλειου Σπανάκη

Ημερομηνία: 22-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

node-hleias2

ΝΟΔΕ ΗΛΕΙΑΣ – Κόμμα Δυνατό στην Κοινωνία

Υπό την Προεδρία του Γραμματέα Οργανωτικού ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κου. Βασιλείου-Πέτρου Σπανάκη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 η Σύνοδος Προέδρων και Στελεχών Οργανώσεων Ηλείας.

Στην σύνοδο παρευρέθησαν ο Βουλευτής Ηλείας και πρώην Υπουργός κος. Κώστας Τζαβάρας, ο πρώην Βουλευτής κος. Ανδρέας Μαρίνος, Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κος. Κώστας Δέρβος, οι Πολιτευτές κος. Θεόδωρος Βλαγκούλης, Χάρης Λαμπρόπουλος και κα. Ολυμπία Βλαχαντώνη, η Περιφερειάρχης του κόμματος στην Δυτική Ελλάδα κα. Ακριβή Χάραρη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κος. Χρήστος Γαβράς, ο Δήμαρχος Πηνειού κος. Αλέξης Καστρινός, Ο Δήμαρχος Ζαχάρως-Φιγαλείας κος. Νίκος Φάμελος και πλήθος στελεχών από όλη την Ηλεία.

Στην εισήγησή του ο Γραμματέας Οργανωτικού αναφέρθηκε στις προτεραιότητες, τους στόχους και σε θέματα οργάνωσης του κόμματος. Είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει στην τοπική κοινωνία  τις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμα της Παράταξης και να ενημερώνει τα στελέχη μας για τον τρόπο που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κόμμα.

node-hleias1

Μεταξύ άλλων ο Γραμματέας Οργανωτικού δήλωσε: «Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο. Η χώρα έχει την ανάγκη για εκλογές το ταχύτερο δυνατόν και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυάται την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη και την κανονικότητα. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έβλαψε και βλάπτει καθημερινά τα μεσαία και λαϊκά στρώματα που υποτίθεται ότι στήριζε. Απαξιώνεται μέρα με την ημέρα από την πλειοψηφία των πολιτών και η κοινωνία αναζητά μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Τα κοινωνικά, πολιτικά και δημοσκοπικά δεδομένα αλλάζουν προς το χειρότερο για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη. Η Συμφωνία Αλήθειας που ο Πρόεδρός μας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ προτείνει στον ελληνικό λαό είναι η δική μας απάντηση στην αναζήτηση των πολιτών για μια άλλη κατεύθυνση. Όλα τα μέλη της παράταξης μας θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του αρχηγού μας για την ανόρθωση και αναγέννηση της Παράταξης και της Πατρίδας μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος