FOLLOW US: facebook twitter

Πράξη αγάπης με παράσταση καραγκιόζη

Ημερομηνία: 14-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Από τον Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαστούνης για καλό σκοπό

Παράσταση καραγκιόζη για καλό σκοπό, διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαστούνης, στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης, με σύνθημα «Όλοι Μαζί Μπορούμε…- Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο» και βεβαίως η ανταπόκριση ήταν θερμή.

Δεκάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους απόλαυσαν την παράσταση και η μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, απέδειξε περίτρανα ότι ιδιαίτερες αξίες όπως η αλληλεγγύη, η κοινωνική συμμετοχή και η φιλανθρωπία, βρίσκουν ακόμα και στις δύσκολες μέρες που ζούμε, θερμή ανταπόκριση.

Έτσι, ο  Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαστούνης, στην προσπάθειά του να βοηθήσει άτομα που αυτό το χρονικό διάστημα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας, αποφάσισε να διοργανώσει  στο Κουρβισιάνειο Γαστούνης την παράσταση  «Ο Καραγκιόζης και το φάντασμα του Σαραγιού» με τον καραγκιοζοπαίχτη – συγγραφέα και   Dr. Παιδαγωγικής Θωμά Αγραφιώτη. Ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης, μάγεψε μικρούς και μεγάλους και σκόρπισε το γέλιο περνώντας ταυτόχρονα κοινωνικά μηνύματα.

Η τιμή του εισιτηρίου ήταν συμβολική, μόλις 2 ευρώ και τα έσοδα από την παράσταση διατέθηκαν σε άτομα με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Σύλλογος, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για την συμμετοχή του σε αυτήν την εκδήλωση που είχε φιλανθρωπικό σκοπό, όπως επίσης τον καργκιοζοπαίχτη Θωμά Αγραφιώτη για τις όμορφες στιγμές που χάρισε στο κοινό μέσα από το θέατρο σκιών, τον δήμο Πηνειού και τις υπηρεσίες του στην μεταφορά του σκηνικού και την παραχώρηση του Κουρβισιάνειου.

Επίσης ευχαρίστησε τον  Λευτέρη Ξένο που πρόσφερε την ηχητική κάλυψη και τον Ανδρέα Βούλτσο  για το ενημερωτικό – διαφημιστικό υλικό. Γιατί είναι σίγουρο πως «Όλοι μαζί μπορούμε»  και πιστεύουμε στην εθελοντική προσφορά και σε αυτό που υπηρετεί…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος