FOLLOW US: facebook twitter

Πολλές «Χ»αμένες ευκαιρίες

Ημερομηνία: 05-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

thiella

Ολυμπιακός Σαβ.-Θύελλα  0-0

Μοιράστηκαν τους βαθμούς (0-0) και τις εντυπώσεις το Σάββατο στο γήπεδο των Σαβαλίων, ο τοπικός Ολυμπιακός και η Θύελλα Πύργου. Το ματς κρίθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των δύο ομάδων και μοιραία φτάσαμε στη λευκή ισοπαλία.

Το α΄ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερις τελικές, εντελώς ακίνδυνες όμως. Απεναντίας η Θύελλα, στο 26΄και 35΄ έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον  Παργινό και τον Γιούρτα αντίστοιχα. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο πρώτο τέταρτο κυριάρχησε ο Ολυμπιακός, αλλά στο 56΄ ο Παπαδόπουλος κλώτσησε «αέρα» και στο 60΄ δυνατό σουτ του Χριστόπουλου πέρασε άουτ. Στο 68΄ο Καρανικολός είχε φοβερή απόκρουση  και στη συνέχεια ο Χρόνης έπιασε κεφαλιά μόλις άουτ. Όμως, την ευκαιρία του αγώνα την έχασε στο 92΄ ο ταλαντούχος Σκουρής της Θύελλας, που σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή αλλά απογειώθηκε ο Κόλλιας,  που με τη βοήθεια του κάθετου δοκαριού έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Ξεχώρισαν οι  Κόλλιας, Σαββανίδης και Χοτζάι από τους γηπεδούχους και Καρανικολός, Σκουρής, Σαΐνης και Δημητρουλόπουλος από τους φιλοξενούμενους. Καλή η διαιτησία του Γεωργόπουλου.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Ν. Μπογονικολός, Χριστόπουλος (85΄Λαμπρόπουλος), Μαρκόπουλος, Παπαδόπουλος, Κολτσίδας (32΄ λ.τρ. Σάκκος), Χρόνης, Σαββανίδης, Δ. Μπογονικολός, Καράμπελας, Χοτζάι.

Θύελλα: Καρανικολός, Σκουρής, Καρανάσης, Δημητρουλόπουλος, Σαΐνης, Τζουβάνης, Παναγιωτόπουλος (27΄Κατελούζος), Νεοφώτιστος, Θεοδωρόπουλος, Παργινός (85΄Διαμαντάκος), Γιούρτας (88΄Τριγάζης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος