FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Φάρος»: Όλο το Κατάκολο μια παρέα!

Ημερομηνία: 06-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

katakolo-glenti

Το 1ο Καλοκαιρινό αντάμωμα πραγματοποίησαν στο χώρο του «Εν Πλώ» στη προβλήτα του Κατακόλου  τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου   « Ο Φάρος». Με αφορμή και την έλευση στο επίνειο πολλών από τους κατοίκους του, που ζουν σε άλλες πόλεις, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Χιώνης και όλα τα μέλη του Δ.Σ  σκέφτηκαν πως ένα γλέντι καλοκαιρινό ήταν αυτό που χρειάζονταν όλοι και είχαν απόλυτο δίκιο.

katakolo-glenti2

Πάνω από 90 Κατακολίσιοι ανάμεσα τους και φίλοι που ήρθαν από το εξωτερικό συναντήθηκαν στον χώρο του «Εν Πλω» και αφού γεύτηκαν τις πλούσιες ψαρολιχουδιές  της αγαπημένης κυρα-Τούλας (επίσης μέλος του συλλόγου), ο κ. Τάκης Καψοκέφαλος με το ακορντεόν του, την υπέροχη φωνή του και φυσικά τη βοήθεια όλων των παρευρισκόμενων-ακόμα και των περαστικών- γέμισαν το Κατάκολο μελωδίες. Παλιά τραγούδια, ζακυνθινές καντάδες και ρεμπέτικα μετέτρεψαν τον κόσμο που επισκέφθηκε το Κατάκολο το βράδυ της Πέμπτης 4 Αυγούστου σε μια μεγάλη χαρούμενη παρέα. Ευχάριστη νότα τα μέλη του ΔΣ που χόρεψαν στη μαρίνα συρτάκι, και χασαποσέρβικο.

Απ’ ότι γνωρίζουμε αυτή είναι μόνο η αρχή για ένα πολύ όμορφο Αύγουστο έτσι όπως ακριβώς  τα μέλη και το ΔΣ του πολιτιστικού Συλλόγου έχουν σχεδιάσει.

Περιμένουμε πολλά γλέντια και πολλά τραγούδια ακόμα στο μικρό και όμορφο χωριό μας και φυσικά μη ξεχνάμε πως έχουμε μπροστά μας πολλές πανέμορφες αυγουστιάτικες νύχτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος