FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός-Λαογραφικός Σύλλογος “Η Ωλένη”: Έκοψαν την πίτα τους

Ημερομηνία: 05-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε γιορτινό κλίμα, έκοψε ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘‘Η ΩΛΕΝΗ’’ την Τετάρτη το απόγευμα στο χώρο της Λαογραφικής Έκθεσης: ”Εργαλεία Αλλοτινών καιρών”.

Μεγάλοι και κυρίως μικροί φίλοι γέμισαν το χώρο της Λαογραφικής Έκθεσης και έδωσαν ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του συλλόγου. Η βραδιά ξεκίνησε με τα παιδιά να ετοιμάζουν τις ευχές για τα φαναράκια που σε λίγο θα γέμιζαν τον ουρανό του όμορφου και ιστορικού χωρίου της Ωλένης.

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας με το μικρό Βασίλη να κερδίζει το φλουρί και ένα ζευγάρι κιάλια. Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στο οινόμελο που ετοίμασαν τα μέλη του συλλόγου και πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους. Η βραδιά έκλεισε με το φωτισμένο ουρανό από τα φαναράκια –ευχές των παιδιών .

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος ‘’η Ωλένη’’ θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του συλλόγου που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης και όσους παραβρέθηκαν σε αυτήν, καθώς και να ευχηθεί το 2018 να είναι μια δημιουργική χρονιά τόσο για τον σύλλογο μας όσο και για τον καθένα μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος