FOLLOW US: facebook twitter

Πολικό ψύχος και ελλιπής συντήρηση έκλεισαν στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 14-01-2017 | Συντάκτης:

kolimvitirio-amaliadas3

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ο Ηλείος» Αλέξης Μανωλόπουλος

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί από τις 20 Δεκεμβρίου το Κολυμβητήριο Αμαλιάδας. Οι τεχνικές βλάβες λόγω ελλιπούς συντήρησης και οι υπερβολικά χαμηλές για την περιοχή θερμοκρασίες που επικρατούν, αποτελούν σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» Αλέξη Μανωλόπουλο τις βασικές αιτίες που συνέβη αυτό. Το κολυμβητήριο αναμένεται να λειτουργήσει μετά τις 31 Ιανουαρίου, ωστόσο τα παράπονα από τους συλλόγους, τους αθλητές και τους γονείς τους, είναι πολλά.

manolopoulos-kolimvitirio

Ο κ. Μανωλόπουλος σε δηλώσεις του στην Πρωινή, τόνισε πως «… η πισίνα αυτή τη στιγμή από τη θερμοκρασία των 26οC που πρέπει να έχει το νερό, διατηρείται στους 21οC. Στηρίζεται σε μια αντλία και αυτό για να μην παγώσει. Προσπαθούμε να επισκευάσουμε τη δεύτερη αντλία που έχει χαλάσει. Αυτό οφείλεται και στην προηγούμενη δημοτική αρχή που δεν είχε κάνει καμία συντήρηση του κολυμβητηρίου και δεν είχε και άτομα. Δεν προέβλεψαν μετά την παράδοση του κολυμβητηρίου να υπάρξει άτομο υδραυλικός, ηλεκτρολόγος και ηλεκτρομηχανολόγος που να συντηρεί την πισίνα. Υπήρχε μόνο ένας από την εταιρία και όχι σχετικός με το θέμα. Οι συνέπειες του θέματος ήταν πως κάποια στιγμή δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα. Προσπαθούσαμε να επιδιορθώσουμε με πολύ λίγα χρήματα, τους ηλιακούς. Όμως δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ και έσπαγαν λόγω του παγετού. Με αυτή τη μεγάλη ζημιά θα βρω τα χρήματα και τον τρόπο για την επισκευή. Αλλιώς θα αγοράσουμε νέα αντλία θερμότητας» εξήγησε ο πρόεδρος του «Ηλείου».

Ο κ. Μανωλόπουλος σχολίασε ακόμα πως «…λυπάμαι για αυτό που έχει γίνει γιατί έπρεπε να υπάρξει συντήρηση μετά την παραλαβή του έργου, η οποία δεν υπήρξε ποτέ. Αν νομίζει η προηγούμενη δημοτική αρχή πως υπήρξε να μας το αποδείξει. Εγώ έχω έγγραφο που φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε».

Το πρόβλημα με συλλόγους και γονείς

Από την άλλη μίλησε και για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τους συλλόγους, τους αθλητές και τους γονείς. «Δημιουργείται πρόβλημα με τους συλλόγους που έχουν κάνει σύμβαση μαζί μας. Οι γονείς με τους αθλητές παραπονιούνται, όμως οι σύλλογοι έχουν «ενοικιάσει» από εμάς το κολυμβητήριο και έχουμε σύμβαση μαζί τους που αναφέρει πως όταν το κολυμβητήριο δεν λειτουργεί δεν θα πληρώνουν και σε εμάς το αντίστοιχο αντίτιμο για αυτές τις ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι το αντίστοιχο σε συνέχεια θα ισχύει και για τους γονείς και αθλητές. Αυτό είναι το λογικό από την πλευρά που δεν παρέχονται υπηρεσίες» εξήγησε ο κ. Μανωλόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος