FOLLOW US: facebook twitter

Ποια γυαλιά ηλίου θα φορεθούν το Καλοκαίρι 2018!

Ημερομηνία: 20-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Όσον αφορά τη μόδα στα γυαλιά ηλίου που θα φορεθούν φέτος, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη. Ο όγκος, τα σχέδια και τα χρώματα αγγίζουν την υπερβολή! Μεγάλα γυαλιά ηλίου που θα προστατεύουν τα μάτια σου από τον ήλιο το καλοκαίρι, αλλά και πιο διακριτικοί και μικροί σκελετοί για εσένα που προτιμάς κάτι πιο “μαζεμένο”.

Παρακάτω θα δεις ποια γυαλιά ηλίου θα φορεθούν το καλοκαίρι 2018! Ετοιμάσου για ένα ταξίδι πίσω στις δεκαετίες που θα σε συναρπάσει. Το μόνο που έχω να σου πω είναι να προσδεθείς καλά στη θέση σου και να απολαύσεις το ταξίδι σε ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ μιας γυναίκας- μετά την τσάντα της!

Μεγάλοι “γατίσιοι” σκελετοί

Όπως ήδη σου είπα φέτος στη μόδα μιλάμε για μεγάλους και υπερβολικούς σκελετούς. Μεγάλοι σκελετοί, λοιπόν, με “γατίσιο” τελείωμα που δίνουν μια ρετρό και παράλληλα στιλάτη διάθεση. Η επιρροή έρχεται φυσικά από την δεκαετία του 60 και μπορούμε να πούμε μας ενθουσιάζει.

Ορθογώνια γυαλιά ηλίου

Ορθογώνια γυαλιά ηλίου. Φέτος την άνοιξη- καλοκαίρι 2018, τα μεγέθη και τα σχήματα παίζουν πολύ. Για αυτό ίσως και να είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψεις το σχήμα του προσώπου σου και ποια είναι τα γυαλιά ηλίου που σου πάνε περισσότερο. Προτίμησε τα ορθογώνια αν έχεις μακρύ πρόσωπο ή με έντονα ζυγωματικά.

Πολύχρωμα γυαλιά ηλίου

Ρετρό καταστάσεις ζούμε και μας αρέσει. Άλλη μια επιλογή φτάνει από το παρελθόν και την έχουμε λατρέψει. Η δεκαετία του 60 δηλώνει παρόν και εμείς έχουμε καταγοητευτεί. Πολύχρωμοι σκελετοί, υπέροχοι διάθεση και άπειρο στιλ!

Μακριοί λεπτοί σκελετοί

Φέτος μπορεί να υπάρξουν λίγα, αλλά παρόλα αυτά θα υπάρξουν μικρά γυαλιά ηλίου. Μικροί  λεπτοί σκελετοί για τις γυναίκες που είναι ορκισμένες στην λιτότητα και δεν προτιμούν τα ογκώδη statement γυαλιά. Κορίτσια μου φέτος το καλοκαίρι όλα τα γούστα ικανοποιούνται!

Μικρά στρογγυλά γυαλιά

Αγαπημένη κατηγορία τα στρογγυλά γυαλιά. Προσωπικά έχω πάθος και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βγήκαν και πάλι στη μόδα. Μικρά στρογγυλά γυαλιά ηλίου που σε κάνουν να νιώθεις για λίγο κάτι από Τζον Λένον και Beattles. Μικροί στρογγυλοί σκελετοί που πραγματικά είναι τόσο σικ και εντυπωσιακοί ταυτόχρονα. Σαν να κάνεις μια βόλτα στο Παρίσι.

Υπερμεγέθη στρογγυλά γυαλιά

Πως είναι δυνατόν να λείπει και η υπερβολή στα στρογγυλά γυαλιά; Δεν γίνεται! Μεγάλα στρογγυλά γυαλιά, ό,τι πρέπει για την παραλία αλλά και για όσες από μας, μας αρέσει όταν μιλάμε με τον άλλον να τον κοιτάμε στα μάτια. Οι μεγάλοι σκελετοί μας το επιτρέπουν αυτό μιας και δε θα χρειάζεται να σηκώνουμε τα γυαλιά μας για να αντικρίσουμε τον άλλο.

Εντυπωσιακά μπράτσα

Δεν πιστεύω να θεώρησες ότι το μόνο στο οποίο έδωσαν βάση οι σχεδιαστές είναι οι φακοί από τα γυαλιά; Όχι, βέβαια μιας και για φέτος την άνοιξη- καλοκαίρι 2018 όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Ιδιαίτερα και περίτεχνα μπράτσα που έρχονται και στηρίζονται στο κάτω μέρος των τζαμιών σαν να είναι ικανά να τα κρεμάσεις από το λαιμό σου. Πολύ όμορφες καμπύλες που αγκαλιάζουν τέλεια το πρόσωπο/

Τετράγωνοι σκελετοί γυαλιών

Είναι γεγονός! Τα μεγάλα τετράγωνα γυαλιά είναι πίσω και εμείς είμαστε κατενθουσιασμένοι. Υπέροχοι μεγάλοι τετράγωνοι και τετραγωνισμένοι σκελετοί που αγκαλιάζουν πλήρως το πρόσωπο και σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι ένα με τα γυαλιά σου. Φοβερό comeback που ενθουσίασε τους πάντες  και είναι σίγουρο ότι φέτος το καλοκαίρι θα φορεθεί πολύ.

Υπερμεγέθη Aviators

Τα γυαλιά Aviators ή του πιλότου όπως τα λέμε ήταν, είναι και θα είναι στη μόδα. Φέτος, όμως, είπαμε λίγο να ξεφύγουμε από τον κλασικό σκελετό και εννοείται να τον μεγαλώσουμε λίγο. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό και υπέροχο. Γυαλιά ηλίου με προσωπικότητα που μόνο μια γυναίκα που είναι σίγουρη για τον εαυτό της μπορεί να τα υποστηρίξει όπως τους πρέπουν.

Γυαλιά ηλίου με το brand των σχεδιαστών

Τόσο κόπο κάναν φέτος οι σχεδιαστές, οπότε είπαν να βγάλουν και μερικά μοντέλα όπου ο οίκος από τον οποίο έρχονται είναι απλά οφθαλμοφανής. Το βραβείο νομίζω παίρνει ο οίκος Dolce & Gabbana που έχει βάλει τα αρχικά του να ποζάρουν στους φακούς από τα γυαλιά ηλίου. Οι υπόλοιποι οίκοι απλά επέλεξαν ένα πολύ “χτυπητό” σημείο να βάλουν το brand name τους.

Σκελετοί με διάφορα σχέδια

Σχέδια πολλά που σίγουρα ανάλογα τι θα επιλέξεις, θα είναι πραγματικά statement της προσωπικότητας σου. Μην ξεχνάς πως η επιλογή των γυαλιών είτε είναι ηλίου, είτε μυωπίας είναι ξεκάθαρα μια προσωπική επιλογή. Μπορεί κάτι να είναι στη μόδα, αλλά σίγουρα πάντα η επιλογή πρέπει να είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει. Και φέτος η μόδα στα γυαλιά ηλίου για την άνοιξη- καλοκαίρι 2018, πιστεύω ότι έχει καταφέρει να ικανοποιήσει κάθε γούστο!

Χρωματιστοί σκελετοί

Καλοκαίρι χωρίς χρώμα δεν γίνεται. Και από ότι έχεις καταλάβει αυτό είναι και το κύριο θέμα για φέτος. Σκελετοί με χρώμα και τζάμια με χρώμια. Μεγάλα πράσινα και μπλε γυαλιά ηλίου που παρότι ακούγονται πολύ έντονα και τολμηρά, τελικά βγάζουν κάτι το πολύ οικείο και γοητευτικό.

Σκελετοί επιστημονικής φαντασίας

Από τις πιο περίεργες προτάσεις για την άνοιξη- καλοκαίρι 2018 είναι τα γυαλιά ηλίου που είναι σαν να ήρθαν από το μέλλον. Πολύ, πολύ ιδιαίτεροι σκελετοί, μεγάλες μάσκες, σκελετοί που μοιάζουν με υπερμεγέθη γυαλάκια ηλίου. Σίγουρα μια επιλογή για τις τολμηρές!

Γυαλιά ηλίου με διπλή γέφυρα ανάμεσα στα μάτια

Γέφυρα εννοούμε το κομμάτι που κρατάει τους δυο φακούς μαζί και ακουμπάει στη μύτη. Φέτος, έχουμε την επανεμφάνιση της διπλής γέφυρας όπου ουσιαστικά είναι ένα έξτρα μεταλλικό κομμάτι πάνω από τους φακούς των γυαλιών ηλίου. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες γυναίκες προτιμούν unisex γυαλιά ηλίου, μιας και θα της κολακεύει πολύ.

Σκελετοί με εφέ χελώνας

Ναι για φέτος, το περίεργο εφέ και πάττερν που έχει το καβούκι της χελώνας, έρχεται να συνοδεύσει και τους σκελετούς από τα γυαλιά ηλίου. Είναι πιο γλυκό από το animal print και σίγουρα εμείς το προτιμάμε. Ειδικά όσον αφορά τα μεγάλα ογκώδη γυαλιά, είναι μια ενδιαφέρουσα και προκλητική πρόταση.

Σκελετοί με κοσμήματα

Πρέπει να υπάρχει και αυτή η υπερβολή. Γυαλιά διακοσμημένα με κοσμήματα που θα κλέψουν σίγουρα την παράσταση. Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο, όπου πραγματικά το γυαλί γίνεται αξεσουάρ πολυτελείας και κόσμημα στα μάτια σου.

Λεπτοί μεταλλικοί σκελετοί

Οι λεπτοί μεταλλικοί σκελετοί είναι σικάτοι και το γεγονός ότι είναι τόσο ντελικάτοι τους κάνεις ιδανικούς για όσες γυναίκες έχουν μεγάλη μυωπία. Έτσι έχουν μοδάτα γυαλιά ηλίου χωρίς πολύ χοντρό φακό που προδίδει ότι έχουν μυωπία. Επιπλέον μιλάμε για λιγότερο βάρος, άρα και πιο ανάλαφρο για το κεφάλι.

Γυαλιά ηλίου με μισό σκελετό

Είτε προτιμάς μισό σκελετό από την πάνω μεριά, είτε προτιμάς μισό σκελετό από την κάτω μεριά, φέτος θα τα έχεις όλα. Και όχι μόνο και τις 2 επιλογές αλλά και σε όσο μεγάλο ή μικρό μέγεθος τα προτιμάς. Όπως και να έχει μια επιλογή για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018 που θα ξεχωρίσει.

Γυαλιά ηλίου αθλητικού τύπου

Για εσένα που προτιμάς το πιο casual ντύσιμο ακόμα και στα αξεσουάρ σου, φέτος θα βρεις πολύ όμορφα γυαλιά ηλίου αθλητικού τύπου. Ιδιαίτεροι σκελετοί, με καλή εφαρμογή και ανθεκτικότητα για όσες από εμάς πετάμε τα γυαλιά μας από εδώ και από εκεί βιαστικά.

Χρωματιστοί φακοί στα γυαλιά ηλίου

Κίτρινοι φακοί, ροζ φακοί και καφέ φακοί. Τα πιο βασικά χρώματα που θα συναντήσεις φέτος να κυκλοφορούν στα τζάμια από τα γυαλιά ηλίου φέτος. Το χρώμα “παίζει” παντού και η διάθεση ανεβαίνει. Ένα ακόμα χρώμα που θα συναντήσεις είναι και το ανοιχτό μπλε- μωβ.

Γυαλιά ηλίου καθρέφτες

Από τότε που βγήκαν τα γυαλιά ηλίου με φιμέ-καθρέφτη τζάμι, δεν έχουν φύγει από τη μόδα. Μεγάλοι εντυπωσιακοί σκελετοί και μάσκες όπου το τζάμι καθρέφτη εντυπωσιάζει σε κάθε σου βήμα. Αν είσαι λάτρης, μην το σκεφτείς διπλά, ετοιμάσου να το φορέσεις και να το ευχαριστηθείς.

Χωρίς σκελετό γυαλιά

Ε ναι, μετά τους λεπτούς σκελετούς και τους μισούς σκελετούς, νομίζω ήταν θέμα χρόνου να δεις και τα γυαλιά τα οποία έχουν απλά τα βασικά στηρίγματα. Μεγάλα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου χωρίς σκελετό, παρά μόνο τους βραχίονες και την γέφυρα ενδιάμεσα την μύτη που κόβουν την ανάσα.

Διαφανή τζάμια στα γυαλιά

Επιστροφή και στα γυαλιά ηλίου με πολύ ανοιχτόχρωμα, σχεδόν διαφανή τζάμια. Ανοιχτές αποχρώσεις του μπλε, του μωβ και του πορτοκαλί κλέβουν τις παραστάσεις. Ο σκελετός τους ακολουθεί τις ίδιες αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα πολύ αρμονικό σύνολο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος