FOLLOW US: facebook twitter

Ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο για τον Αίολο Πύργου

Ημερομηνία: 08-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πλούσιο σε αγωνιστικές δράσεις ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακo για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αίολου Πύργου. Και τις δύο ημέρες οι εγκαταστάσεις του «SPORTS CENTER» γέμισαν με παιδικές φωνές καθώς φιλοξενήθηκαν τρεις ακαδημίες από την Ηλεία.

Η αρχή έγινε με την παρουσία της ακαδημίας «Λέοντες Αμαλιάδας»  το Σάββατο το πρωί. Η παρουσία του τμήματος BAMBINI κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα, καθώς αποτελείται από παιδιά 4-5 ετών στα πρώτα τους βήματα στο άθλημα…

Επίσης, αγωνίστηκαν τα τμήματα JUNIOR  και ΜINI σε πρόγραμμα 3 ωρών. Σειρά, πήρε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία Ηλείας και αποτελείται αποκλειστικά από παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία.

Η Κυριακή περιλάμβανε ακόμα έναν κύκλο φιλικών αναμετρήσεων. Στο αθλητικό κέντρο «SPORTS CENTER» αλλά και στο γήπεδο 11Χ11 στο Κατσικάρι φιλοξενήθηκε η Ακαδημία του «Αστέρας Αμαλιάδας»  και  του Βαρθολομιού. Συγχρόνως, πραγματοποιήθηκαν αγώνες σε τρία γήπεδα, ενώ η ολοκλήρωση τους πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι, με την ικανοποίηση των παιδιών να είναι έκδηλη.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο αναμένεται η έναρξη του πρωταθλήματος Προπαίδων, καθώς και η φιλοξενία του Αιόλου Πύργου από την αντίστοιχη ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος