FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Το 7o Ολυμπιακό MTB

Ημερομηνία: 16-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος νικητής της Γενικής με τον Αιμιλιάνο Βίλα.

 

Για 7η χρονιά ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου διοργάνωσε το Ολυμπιακό ΜΤΒ στο ακρωτήριο Κατάκολο την Κυριακή που μας πέρασε για δεύτερη φορά μετά την επιτυχημένη διαδρομή που πληροί τις προϋποθέσεις για ΜΤΒ ολυμπιακού τύπου.

Ο Γιάννης Καράμπαλης νικητής της κατηγορίας 50+ σε δράση στον αγώνα

 

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε από το ξενοδοχείο “Ορίζοντες” και κάνοντας κυκλική διαδρομή πέρασε δίπλα από το Ποντικόκαστρο (χαρακτηριστικό μνημείο της περιόδου των Φράγκων κάτι το οποίο τελικά κάποιος πρέπει να αναδείξει κάποια στιγμή) και στη συνέχεια πάλι σε μονοπάτια στο βουνό.

Ο νεαρός Νίκος Κωστόπουλος με τον Κώστα Καράι του Ποδηλατοδρόμου στο βάθρο των μικρών.

 

Γίνεται προσπάθεια από τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου ώστε η διαδρομή να αναβαθμιστεί και με τεχνικά άλλα κομμάτια ώστε του χρόνου να είναι καλύτερη, για τον λόγο αυτό η ομάδα έχει έρθει σε επαφή με Δασάρχη ο οποίος δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας αφού θα σέβεται απόλυτα το φυσικό περιβάλλον και στο μέλλον με ηρεμία θα προβούν σε ότι κριθεί απαραίτητο. Οι απονομές έγιναν στο ξενοδοχείο «Ορίζοντες» και ανανεώθηκε το ραντεβού για του χρόνου!

Στιγμιότυπο από την εκκίνηση του αγώνα

 

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ντούσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη κ. Στέφανο Γιακουμέλο για την εξυπηρέτηση στις ανάγκες του αγώνα καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό, τον γιατρό κ. Κουτσαντωνάκη και όλους τους αθλητές και εθελοντές του αγώνα. Στον αγώνα παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι του ποδηλάτου που στήριξαν με την παρουσία τους τους αθλητές!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος