FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Πρωταθλητές οι Δημητρακόπουλος-Ευαγγελίου

Ημερομηνία: 19-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι αθλητές του Ποδηλατοδρόμου, Κουλολιάς, Κούβελας, Μαρίνος, Τσέλλος, Ευαγγελίου, Δημητρακόπουλος, Καράι, Παπανδρικόπουλος, Καπογιαννοπούλου, Μαντάς, Μελάς, Μπέρτσος, Καράμπαλης, Θεοδωρόπουλος. 

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου, ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου ήταν η 2η πολυπληθέστερη ομάδα στο  πρωτάθλημα Ν/Δ Ελλάδας και Πελοποννήσου, που διεξήχθη στην Πάτρα, με 14 αθλητές! Ο Δημητρακόπουλος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία του και τις δύο μέρες στην ατομική χρονομέτρηση και την αντοχή. Ο Κώστας Ευαγγελίου  ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου στο χρονόμετρο και  στέφθηκε πρωταθλητής στην αντοχή την Κυριακή!

Σάκης Μαντάς βραβεύει τον Κώστα Ευαγγελίου και την κατηγορία του ως εκπρόσωπος του Ποδηλατοδρόμου.

Ο Μπέρτσος και  Παπανδρικόπουλος αρκέστηκαν στην 5η θέση ενώ ο Κούβελας κατέκτησε την 6η θέση και τις δύο μέρες! Μεγάλη εμφάνιση από τον έφηβο Γιώργο Μελά που κατέκτησε την 4η και 2η θέση αντίστοιχα με τον Τσέλλο να κατακτά την 3η θέση! Σπουδαίες εμφανίσεις με καλές θέσεις είχαν οι Καράμπαλης, Θεοδωρόπουλος Θ. , Κουλολιάς, Καράι, Λαδάς, Μαρίνος, καθώς και η Ζωή Καπογιαννοπούλου. Η ομάδα αγωνίστηκε κάτω από την τεχνική υποστήριξη του Σάκη Μαντά!

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος