FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Άγγιξε την φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδας στον Ορχομενό!

Ημερομηνία: 10-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος μπαίνει πρώτος στα βουνά πριν τον τερματισμό με φόντο πίσω την Λειβαδιά.

 

Ένα φανταστικό διήμερο αγγίζοντας την φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδας στους Μάστερ, πέρασε ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου στον Ορχομενό! Η πυργιώτικη ομάδα, έχασε με ευθύνη των διοργανωτών την φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδας γιατί δεν είχε προπομπό ως όφειλε από την Ομοσπονδία! Αποτέλεσμα ήταν περιπολικό της Αστυνομίας να λειτουργεί ως προπομπός και οι δυο αποσπασμένοι αθλητές μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος του Ποδηλατοδρόμου να ακολουθούν το περιπολικό που μπήκε σε λάθος δρόμο!

Ο Δημητρακόπουλος, πρώτος από αριστερά, στο βάθρο.

 

Έχοντας το προβάδισμα ο αθλητής του Ποδηλατοδρόμου τον σταμάτησαν και βρέθηκε από 1ος, 2ος γυρίζοντας πίσω. Λυπηρά συμβάντα για Πανελλήνια πρωταθλήματα από την Ομοσπονδία! Στον ίδιο αγώνα ο Διονύσης Μπέρτσος τερμάτισε στην 11η θέση ενώ ο Δημητρακόπουλος αρκέστηκε στην 2η θέση γενικής κατάταξης χάνοντας την ευκαιρία για τον Ποδηλατοδρόμο να προσθέσει έναν ακόμα Πρωταθλητή Ελλάδας στους κόλπους του.

Ο Αιμιλιάνο Βίλα νικητής στον Ομφάλιο που διεξήχθη στους Δελφούς

 

Την επόμενη μέρα προστέθηκε στο ρόστερ για τον Ομφάλιο 2018, στους Δελφούς ο Γιώργος Κουλολιάς που ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 2η θέση στους άνδρες, όπως και ο Δημητρακόπουλος στις κατηγορίες τους αντίστοιχα, ενώ ο Αιμιλιάνο Βίλα που κατέκτησε την 1η θέση στην Νέων Ανδρών.

Ο Διονύσης Μπέρτσος πρίν την εκκίνηση στον Ορχομένό

 

Την ομάδα στο πρωτάθλημα συνόδευσε ο Σάκης Μαντάς έχοντας την τεχνική κάλυψή της, μαζί με τον Νάσο Βαρθολομαίο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος