FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος: Κοπή πίτας με βραβεύσεις

Ημερομηνία: 31-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σπύρος Πετρόπουλος παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο Γιάννη Ντούση, παρουσία της γραμματέα Γεωργίας Μαχαίρα και της ταμία Νίκη Κανέτση και του μικρού Παναγιώτη Ντούση.

 

Την περασμένη Δευτέρα ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου έκοψε την πίτα του στο όμορφο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του «Βεγγέρα Γεύσις» Μπιζανίου 1 στον Πύργο! Ο Πρόεδρος κος Ντούσης Γιάννης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους λέγοντας πως «πίσω μας αφήνουμε μια πολύ γόνιμη χρονιά με επιτυχίες και η νέα χρονιά να έχει την ίδια επιτυχία». Στη συνέχεια έκοψε την πίτα με τα μέλη του Δ.Σ. και ακολούθησαν ίσως οι πιο σημαντικές βραβεύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στην ηλειακή ποδηλασία!

Από αριστερά τέσσερα από τα τιμώμενα πρόσωπα, οι Σπύρος Πετρόπουλος, Νίκος Σταματελόπουλος, Παναγιώτης Ξύδης και Κώστας Κούβελας.

 

Τιμώμενα πρόσωπα ήταν πέντε άνθρωποι που θεμελίωσαν την ποδηλασία στο νομό, βάζοντας το πρώτο αλλά σημαντικότερο λιθαράκι στο οικοδόμημα! Πρόκειται για τον Νίκο Σταματελόπουλο, Παναγιώτη Ξύδη, Βασίλη Γεωργακόπουλο (ο οποίος απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους) τον Σπύρο Πετρόπουλο και τον Κώστα Κούβελα!

Ένα όμορφο ποδηλατικό “πηγαδάκι” με τους Γιώργο Μπουκάρα, Παναγιώτη Εξαρχόπουλο και Σπύρο Πετρόπουλο.

 

Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος Γιάννης Ντούσης, η Γραμματέας Γεωργία Μαχαίρα και η Ταμίας Νίκη Κανέτση, ευχαριστώντας θερμά τους ανθρώπους που έκαναν τις «πρώτες πεταλιές» θεμελιώνοντας την ποδηλασία στον νομό που σήμερα έχει πάρει διαστάσεις σε όλες της τις μορφές!

Ο Αντιπρόεδρος Αλέκος Αλεξόπουλος και ο Πρόεδρος του Ποδηλατοδρόμου Γιάννης Ντούσης σε μια εγκάρδια στιγμή .

 

Ακολούθησε η βράβευση ενός αθλητή που από την ίδρυση της ομάδας συμμετέχει, υποστηρίζει αλλά και εργάζεται χωρίς να έχει λείψει ούτε μια στιγμή! Δεν είναι άλλος από τον Κώστα Κούβελα! Την βράβευση έκανε ο συναθλητής του Σάκης  Μαντάς ευχαριστώντας τον για την προσφορά του, όπως επίσης τον γιατρό Γιάννη Κουτσαντωνάκη αθλητή και υποστηρικτή του Ποδηλατοδρόμου σε θέματα της αρμοδιότητάς του, τον Νίκο Πετρόπουλο, και τον Μιχάλη Κωστόπουλο για όσα έχουν προσφέρει στην ομάδα! Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου και ιδιοκτήτη του Veggera geusis Αλέκο Αλεξόπουλο για την προσφορά του χώρου και της πίτας. Η εκδήλωση έκλεισε με φαγητό και ποδηλατική κουβέντα σε οικογενειακό περιβάλλον.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος