FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος: Ισχυρή παρουσία σε κάθε δρώμενο του νομού

Ημερομηνία: 23-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Από αριστερά ο Μιχάλης Κωστόπουλος με τον γιο του Νίκο, Σάκης Μαντάς, Κώστας Καράι, Άγγελος Παπαλάμπρος, Γιάννης Καράμπαλης και Βασίλης Σκούρας.

 

Με περίπου 15 παρουσίες αθλητών και μελών του, στήριξε την Κυριακή που μας πέρασε ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου  για μια ακόμα φορά την εξαιρετική ενέργεια των Φίλων Ποδηλάτου Ήλιδας.  Πρόκειται για την ετήσια βόλτα που διοργανώνεται με εκκίνηση από την Αρχαία Ήλιδα και τερματισμό στην Αρχαία Ολυμπία.  Η διαδρομή περιλαμβάνει δυο σκέλη, το χωμάτινο και το ασφάλτινο.

Ο Βασίλης Σκούρας και ο Μιχάλης Κωστόπουλος στην Αρχαία Ολυμπία.

 

Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου  παρόλο το φορτίο των συνεχών δράσεων στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας δεν παραλείπει κάθε χρόνο να συμβάλει με ισχυρή παρουσία σε κάθε δράση ποδηλατική! Ισχυροποιώντας και αναπτύσσοντας την ποδηλασία στο νομό. Πάγια αρχή της ομάδας που στο αγωνιστικό κομμάτι πρωτοστατεί για δεύτερη 10ετία σε Τρίαθλο, Δίαθλο, εκτός της Ποδηλασίας, να ανοίγει δρόμο για τα νέα παιδιά. Συνδράμει όμως με την ίδια χαρά στηρίζοντας κάθε ενέργεια μαζικού αθλητισμού απ’ όπου κι αν προέρχεται!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος