FOLLOW US: facebook twitter

Πλημμύρισε η Αμαλιάδα χρώματα και ευωδιές!: Εγκαινιάστηκε η 18η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση

Ημερομηνία: 21-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Και επίσημα άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα του Σαββάτου, η 18η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση στην Αμαλιάδα. Η πλατεία Ανεμόμυλου, γέμισε με πανέμορφα λουλούδια, γέμισε με χρώματα και ευωδιές.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από το δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο παρουσία του βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκου, του προέδρου του ΔΣ Ήλιδας Ανδρέα Νικολακόπουλου, του προέδρου του «Ηλείου» Αλέξανδρου Μανωλόπουλου, του αντιδημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Λάμπη Δημόπουλου των φορέων της πόλης και πλήθους κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά τους χώρους της έκθεσης.

Πέραν των εκθετών του χώρου των λουλουδιών, υπάρχουν και αρκετά άλλα είδη – κυρίως χειροτεχνίας – που μπορεί να βρει ο επισκέπτης στα περίπτερα που έχουν στηθεί.

Το κυριότερο είναι πως η ανθοκομική έκθεση πλαισιώνεται με δεκάδες εκδηλώσεις κάθε απόγευμα για μικρούς και μεγάλους και αναμένεται όλες αυτές τις μέρες, η Αμαλιάδα να πλημμυρίσει από κόσμο. Άλλωστε η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 28 Μαΐου από τις εννέα το πρωί έως και αργά το βράδυ…

Να σημειώσουμε πως δίπλα στην πλατεία Ανεμόμυλου στο πλαίσιο της έκθεσης λειτουργεί και ένας παιδότοπος – λούνα παρκ, ενώ στο χώρο του κτιρίου του Ανεμόμυλου λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής.

Στα εγκαίνια της έκθεσης ο δήμαρχος Ήλιδας αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από τη δημοτική αρχή και το προσωπικό της για να είναι κάθε χρόνο και καλύτερη η ανθοκομική έκθεση που απευθύνεται σε όλη την Ηλεία. Ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν και στη φετινή επιτυχία και επισήμανε πως οι προσπάθειες για τη βελτίωσή της θα συνεχιστούν.

Αρχικά τον κόσμο υποδέχθηκε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας, Δήμητρα Βαρελά, καλωσορίζοντας τους πολίτες στη φετινή διοργάνωση.

Τοπικοί σύλλογοι του δήμου Ήλιδας, είχαν ετοιμάσει για τα εγκαίνια σπιτικά γλυκά για να κεράσουν τους επισκέπτες, που περιηγήθηκαν στους χώρους της Ανθοκομικής αγοράζοντας λουλούδια για τα σπίτια, τους κήπους και τις βεράντες τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος