FOLLOW US: facebook twitter

Πιέζουν για το δίκτυο στο ΤΟΕΒ Μυρτουντίων

Ημερομηνία: 27-05-2017 | Συντάκτης:

Ζητούν ολοκλήρωση των έργων στο δίκτυο

Για την ολοκλήρωση του έργου υπογειοποίησης του δικτύου άρδευσης και επισκευές στα αντλιοστάσια του τομέα ευθύνης του, πιέζει ο ΤΟΕΒ Μυρτουντίων. Η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο του οργανισμού Χρήστο Παλαιολόγο ασκούν πιέσεις προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα κονδύλια που υπολείπονται για την ολοκλήρωση των εργασιών, την ώρα που παρουσιάζονται συχνά πολλά προβλήματα στο δίκτυο.

«Πιέζουμε για να φτιάξουμε το δίκτυο, πρέπει να βοηθήσουμε τους αγρότες μας. Αλλιώς θα έχουμε πολλά προβλήματα στο μέλλον» σχολίασε ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντιών Χρήστος Παλαιολόγος, επισημαίνοντας πως απαιτούνται 500.000 ευρώ για να ολοκληρωθούν οι συνδέσεις για τα τμήματα του νέου αγωγού που ήδη έχει υπογειοποιηθεί αλλά παραμένει ανενεργός. Τα προβλήματα συσσωρεύονται υπό αυτές τις συνθήκες στα αντλιοστάσια Τ15 των Λεχαινών και Τ12 Αρετής – Κουρτεσίου και θα πρέπει να δοθεί λύση.

Μάλιστα προχθές πραγματοποιήθηκε σύσκεψή στα γραφεία του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων στα Λεχαινά, με τη συμμετοχή τεσσάρων εκπροσώπων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τεσσάρων εκπροσώπων των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και των εργολάβων που έχουν υλοποιήσει έως τώρα το έργο.

Όλοι μαζί συζήτησαν τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση του έργου και σύντομα θα υπάρξουν νεότερα για το ζήτημα αυτό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος