FOLLOW US: facebook twitter

Πηνεία-Ατρόμητος Κ. 2-5: Νίκη μετά από καιρό!

Ημερομηνία: 04-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ατρόμητος Καβασίλων είχε να κερδίσει από την πρεμιέρα όταν είχε επικρατήσει 2-0 του Χαβαρίου και μετά από δυόμισι μήνες, πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επί της Α.Ε. Πηνείας με σκορ 2-5. Τα δύο πρώτα γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχε ο Γκίνης με απευθείας φάουλ στο 2΄ και στο 15΄ και το 0-3 έκανε ο Μπάχα στο 23΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 32΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίχα και στο 37΄ ο Κανδυλιώτης άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-4. Στο 42΄ οι κιτρινόμαυροι είχαν δοκάρι με τον Γεωργόπουλο.  Το 1-5 έκανε στο 60΄ ο Παπαδόπουλος με σουτ εντός περιοχής και το τελικό 2-5 σημείωσε στο 80΄ ο Χριστόπουλος.

 

Πηνεία: Ματλής, Αργυρόπουλος (70΄ Γεωργόπουλος), Κ. Λιακόπουλος, Κανδυλιώτης, Βλασσόπουλος, Β. Παρασκευόπουλος, Χριστόπουλος, Μίχα (50΄ Γ. Παρασκευόπουλος), Κουτσόπουλος, Γαλάνης, Μπλούφας (60΄ Δ. Λιακόπουλος).

Ατρόμητος Κ.: Κολλίντζας, Δημητρίου, Χατζηγιάννης, Κορκός, Μουσερής, Καλουτάς, Γκίνης, Μπάχα, Ντούγκας (60΄ Ραυτόπουλος), Γεωργόπουλος, Παπαδόπουλος (70΄ Π. Κωστόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος