FOLLOW US: facebook twitter

Πετώντας πάνω από την Ηλεία με αερόστατο: Πτήσεις παρατήρησης στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Χελωνίτη Κόλπου

Ημερομηνία: 14-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ολοκληρώθηκαν χθες οι πτήσεις παρατήρησης για 400 φίλους του αερόστατου στο Χελωνίτη κόλπο, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Χελωνίτη Κόλπου.

Η πρώτη πτήση ήταν μια μοναδική νυχτερινή εμπειρία με χορηγό το White Island Summer Club το βράδυ της Παρασκευής στην Κουρούτα. Το γνωστό club της περιοχής προσέφερε σε λίγους τυχερούς την εμπειρία αυτής της πτήσης.

Για λογαριασμό του White Island Summer Club ο φωτογράφος Νίκος Αρβανίτης και το nightstories.gr αποθανάτισε τις στιγμές.

Οι πτήσεις συνεχίστηκαν το Σάββατο, και την Κυριακή και ολοκληρώθηκαν χθες. Χορηγοί των πτήσεων ήταν οι εταιρίες AXIVEN ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ Α.Ε., ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ, COMVOS COFFEE, ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΛΑΒΑΖΟΣ και EUROPA HOTEL ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Το κόστος κάθε εναέριας πτήσης είχε καθοριστεί  στα 1200€, το οποίο καλύπτεται εξ ολοκλήρου από χορηγούς του ηλειακού επιχειρείν και οι άδειες επιβίβασης δίνονται με πρόσκληση των χορηγών. Ταυτόχρονα, όμως, δόθηκε η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να απολαύσει τις εναέριες πτήσεις με κόστος 100€ ανά επιβάτη στις πτήσεις των 12 ατόμων.

Οι διαδρομές των εναέριων πτήσεων καθορίζονται από την κατεύθυνση των ανέμων. Κύριες διαδρομές από την Κουρούτα προς το Λιμάνι Κυλλήνης ή από το Λιμάνι Κυλλήνης προς Κουρούτα, κατά μήκος της ακτογραμμής του Χελωνίτη κόλπου. Εναλλακτική διαδρομή: Λίμνη Καραμανλή – Αρχαιολογικός Χώρος Αρχαίας Ήλιδας – Αμαλιάδα. Οι εναέριες πτήσεις βιντεοσκοπήθηκαν για τη δημιουργία αρχείου προβολής της περιοχής

Διοργάνωση: Κίνημα Φίλων Χελωνίτη Κόλπου – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974932518 (Δ. Κράλλης)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος