FOLLOW US: facebook twitter

Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας στον Πύργο

Ημερομηνία: 03-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

reumatiki-etaireia

Στις 18 Σεπτέμβρη από το Παράρτημα Ηλείας της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) – παράρτημα Ηλείας διοργανώνουν το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» που θα διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου στον Πύργο (και σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, και Σύρο).

Για τρίτη συνεχή χρονιά η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. συνεχίζει την εκδήλωση «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» η οποία ξεκίνησε στη Ρόδο το Σεπτέμβριο του 2003 με πρωτοβουλία της πρόεδρου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», κυρίας Θάλειας Γεωργά, και μιας ομάδας ειδικευμένων εθελοντών, ενώ σε πανελλήνιο επίπεδο αναπτύχθηκε το 2013 με τη συνεργασία των συλλόγων «ΘΑΛΕΙΑ» και ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Στην πορεία των χρόνων καθιερώθηκε στη συνείδηση όλων μας ως μια απλή και καθημερινή δραστηριότητα με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας και πρόληψης.

«Περιμένουμε κάθε ενδιαφερόμενο να λάβει ενεργά μέρος στην δράση που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου από τα γραφεία του συλλόγου μας στον Πύργο, στην 28ης Οκτωβρίου, 54. Πριν το περπάτημα που θα γίνει επί της οδού Κατακόλου (παράδρομος) θα πραγματοποιηθούν ομιλίες. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθειά μας με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα ρευματικά νοσήματα»… δήλωσε σχετικά η πρόεδρος του  παραρτήματος Ηλείας της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Μαρία Πλάγου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στο 6982 496 388.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος