FOLLOW US: facebook twitter

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Πρεσβευτές των αγροδιατροφικών προϊόντων τρεις Ολυμπιονίκες

Ημερομηνία: 27-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Τους Ολυμπιονίκες Όλγα Βασδέκη, Νίκη Μπακογιάννη και Νίκο Συρανίδη υποδέχτηκε στο γραφείο του, χθες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, τους οποίους και ευχαρίστησε για την εθελοντική συμβολή τους στην ανάδειξη των τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων.

Οι Ολυμπιονίκες «πρωταγωνιστούν»  σε προωθητικό σποτ της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Δυτικής Ελλάδας, που στόχο έχει  την ανάδειξη, προβολή και προώθηση του αγροδιατροφικού πλούτου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Οι Ολυμπιονίκες μας είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές για την ανάδειξη της ποιότητας της διατροφικής αξίας των αγροτοδιατροφικών μας προϊόντων, αλλά και την προώθηση της  μοναδικής Μεσογειακής διατροφής. Αυτή η προσπάθεια ξεκινά από την Ολυμπιακή Γη, κι έχει στόχο να προωθήσει και στο εξωτερικό τα ανταγωνιστικά μας προϊόντα, δεδομένου ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δίνει έμφαση στον πρωτογενή τομέα και στη διαρκή βελτίωση της παραγωγής» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, επισημαίνοντας ότι οι Ολυμπιονίκες μας κρατούν ψηλά τη χώρα σε δύσκολες εποχές.

Στην πρωτοβουλία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, τη συνεργασία με τους Ολυμπιονίκες και τους συμβολισμούς της, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΔΕ Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, τονίζοντας: «Η Περιφέρειά μας  και η ανάδειξή της από διακεκριμένους αθλητές- πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό, μπορεί να συμβάλλει στην οργανωμένη προαγωγή της τοπικής υγιεινής διατροφής και των προϊόντων της. Άλλωστε, το πράσινο φύλλο ελιάς στεφανώνει όχι μόνο τους Ολυμπιονίκες, αλλά και τον κόπο των αγροτών του τόπου μας και υπό αυτή την έννοια, την προσπάθειά μας ενώνει ένα ιερό στοιχείο του πολιτισμού μας», ενώ συνεχίζοντας κατέληξε: «Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τους Ολυμπιονίκες μας, για την εθελοντική τους προσφορά, όπως επίσης τους σκηνοθέτες Φωτεινή Γκάβαλου και Γιώργο Γκάβαλο για όσα εθελοντικά συνεισέφεραν σε αυτήν μας την κοινή προσπάθεια».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμη ο βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού, Εθελοντισμού και Αθλητισμού Δημήτρης Κωσταριάς και η σκηνοθέτης Φωτεινή Γκάβαλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος