FOLLOW US: facebook twitter

Περισσότερα φανάρια στον Πύργο

Ημερομηνία: 20-04-2017 | Συντάκτης:

Για την καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας

Σχέδιο προέκτασης της ρύθμισης της κυκλοφορίας στην πόλη του Πύργου με φωτεινούς σηματοδότες, προχωρά η δημοτική αρχή, καθώς όπως επισήμανε χθες ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, η ενεργοποίηση των φαναριών που έχουν τοποθετηθεί σε βασικά σημεία είναι πλέον αναγκαία. «Παρατηρήσαμε πως υπάρχει μια μεγάλη δυσκολία στην κυκλοφορία, παρά το γεγονός πως δούλεψε αρκετά καλά το προαύλιο του 2ουΓυμνασίου και είχαμε έντονη παρουσία των δημοτικών Αστυνόμων.

Αν δεν δουλέψουν τα φανάρια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Και επειδή είχα κάνει μεγάλη προσπάθεια στο παρελθόν για να έλθουν αυτά τα φανάρια όταν υπουργός δημοσίων έργων ήταν ο Σουφλιάς, πόνεσα όταν είδα ότι η βλάβη τους δεν είναι μια βλάβη που προήλθε από την πολλή χρήση τους.

Λείπουν μέσα από τα φανάρια οι πλακέτες και εδώ θέλω να πω σε όλους ότι ας μην τα ρίχνουμε όλα στους τσιγγάνους. Την αρμοδιότητα λειτουργίας των φαναριών δεν την έχει ο δήμος του Πύργου.

Έχουμε απευθυνθεί εκεί που πρέπει και αν υπάρξει αδυναμία εκ μέρους της ΔΕΣΕ θα προσπαθήσουμε και με δαπάνες του δήμου να αποκαταστήσουμε αυτές τις βλάβες και μάλιστα θα βγάλουμε κι ένα σχέδιο προέκτασης της ρύθμισης της κυκλοφορίας με φανάρια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος