FOLLOW US: facebook twitter

«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»: Όλη η Πελοπόννησος μια έκθεση

Ημερομηνία: 24-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα, Οικονομία

peloponnisosexpo-logo

Η πρώτη Περιφερειακή έκθεση στην ιστορία της Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016 στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης. Η έκθεση θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

Το brand Πελοπόννησος είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εξελιχθεί.  Τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου, συμπεριλαμβανομένης και της Ηλείας,  ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διοργάνωση της πρώτης περιφερειακής έκθεσης της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 9-13 Νοεμβρίου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο, που γίνεται πρώτη φορά με τη μορφή έκθεσης, και ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, που αποτελούν άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Πελοπόννησο, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων, της Πελοποννησιακής διατροφής, και των τουριστικών σημείων (αρχαιολογικοί χώροι, φυσικά τοπία, πολιτισμός) της Πελοποννήσου. Παράλληλα θα συμμετέχουν και  άλλοι παραγωγικοί τομείς που συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής.  Στο πλαίσιο της έκθεσης, μάλιστα, θα διοργανωθούν δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις: Β2Β επιχειρηματικών συναντήσεων με επιχειρήσεις εισαγωγής του εξωτερικού μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, προκειμένου οι πελοποννησιακές επιχειρήσεις να έχουν την άμεση ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να κλείσουν συμφωνίες με επιχειρήσεις του εξωτερικού και ενημερωτική ημερίδα εξαγωγικού προσανατολισμού του Enterprise Greece που στηρίζει ενεργά την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.30.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να διαπιστώσουν ότι βρίσκονται στην «καρδιά» της επιχειρηματικότητας με ένα πλούσιο πρόγραμμα ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων  που θα διοργανωθούν παράλληλα με την έκθεση.

Θα πραγματοποιηθούν για μία ακόμη φορά εξειδικευμένες ημερίδες, επιχειρηματικές συναντήσεις B2B, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις:

  • B2B Επιχειρηματικές Συναντήσεις με φιλοξενούμενους εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό μέσω του δικτύου Enterprise Europe Network.
  • Ημερίδα για τις εξαγωγές, διοργάνωση του Enterprise Greece
  • Εκδηλώσεις Μαγειρικής με διάσημους σεφ.
  • Εκδηλώσεις για το Κρασί δημιουργώντας ειδικό χώρο για τους οινοποιούς της Πελοποννήσου.
  • Events για τα τυροκομικά προϊόντα

Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης

Ανάδοχος ALFA EXPO


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος