FOLLOW US: facebook twitter

Πειραματική σκηνή εθελοντών Κ.Κ.Π. Αμαλιάδας: Ανθρώπινες σχέσεις στην οικία Τατάνη

Ημερομηνία: 17-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Σε διαφορετικά θεατρικά μονοπάτια πέρα από τα καθιερωμένα, με μια διαφορετική θεατρική προσέγγιση, αυτή της απλότητας χωρίς πολλά φτιασίδια και σκηνικά ξετυλίγοντας όμως  καθημερινές ιστορίες για αλήθειες, ανθρώπινες σχέσεις και αξίες, περιπάτησε για μια ακόμα φορά η Πειραματική Σκηνή της Θεατρικής Ομάδας εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης του δήμου Ήλιδας.

Με τρεις παραστάσεις, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο νεοκλασικό της οικίας Τατάνη, κέρδισε το κοινό και έκανε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη διαφορά! Η θεατρική ομάδα της Πειραματικής σκηνής παρουσίασε δρώμενα βασισμένα στις ανθρώπινες σχέσεις σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Μπουσδούκου, ηθοποιός και ο ίδιος, σε έναν υποβλητικό χώρο, με χαμηλό φωτισμό, απλά σκηνικά, τα απολύτως απαραίτητα και βεβαίως εξαιρετικές ερμηνείες , όπου καταχειροκροτήθηκε από το κοινό., σε μια συνδιοργάνωση με τον δήμο Ήλιδας.

Όπως είχε πει και ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Μπουσδούκος, η Πειραματική σκηνή ήταν μια ανάγκη της Ομάδας να υιοθετήσει ένα διαφορετικό στιλ θεάτρου πέρα από τα κλασικά, ένας άλλος τρόπος προσέγγισης  της ερμηνείας και του λόγου του ηθοποιού της σκηνοθεσίας του χρόνου και του χώρου(θεατρικού και πραγματικού).

Μια πρωτοποριακή παράσταση με πολύ θετική ενέργεια η οποία πηγάζει και μέσα από τον ίδιο το χώρο της οικίας Τατάνη που για ένα τριήμερο μετατράπηκε σε θεατρική σκηνή κατακτώντας το κοινό που αγκάλιασε και απόλαυσε αυτήν την ιδιαίτερη προσπάθεια, δίνοντας συγχαρητήρια στους ηθοποιούς και το σκηνοθέτη.

Φωτογραφίες: Γωγώ Χαλκιοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος