FOLLOW US: facebook twitter

Πεζοπορία στο Φαράγγι του Ανδρωνίου-Κλινδιά την προσεχή Κυριακή 5 Αυγούστου από τον φυσιολατρικό Σύλλογο “Επτάλοφος”

Ημερομηνία: 03-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Πεζοπορία στο πανέμορφο Φαράγγι του Ανδρωνίου – Κλινδιά, Δήμων Πύργου και Ολυμπίας, διοργανώνει ο Σύλλογος ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ την Κυριακή 5 Αυγούστου.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να λάβουν μέρος στην πεζοπορία η συμμετοχή είναι δωρεάν, οι συμμετέχοντες να είναι υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση, παιδιά μέχρι 17 έτών συνοδεύονται, μια πανέμορφη διαδρομή που θα σας αποζημιώση με τέσσερις καταρράκτες,!! Έναρξη της πεζοπορίας ώρα 08.00 από το χωριό Ανδρώνι έως το χωριό Κλινδιά η διαδρομή είναι εύκολη βαθμός δυσκολίας 1, μέσα στην κοίτη παραπόταμου του Πηνιακού Λάδωνα, 4 ώρες πεζοπορία περίπου!!

Παπούτσια για ποταμό χοντρές κάλτσες, μπατόν η μπαστούνι !! Παπούτσια δεύτερο ζευγάρι και κάλτσες!

Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος «Σημείο συνάντησης ΚΥΡΙΑΚΉ 5 Αυγούστου 2018 Λεχαινά ώρα 07.00 π.μ., πλατεία Λεχαινών σταθμός λεωφορείων ΚΤΕΛ στη συνέχεια θα περάσουμε από Ανδραβίδα, Γαστούνη, Αμαλιάδα Πύργο και θα κατευθυνθούμε προς το χωριό Ανδρώνι στο ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ!! Στο τέλος προαιρετικά για ένα κρασάκι!!

Η μετάβαση και η επιστροφή θα γίνει με Ι.Χ, αυτοκίνητα !!»

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος << ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ >> Φυσιολατρία, Οικολογία, Αρχηγός και υπεύθυνος Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος Τηλ. επικοινωνίας 6974070997


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος