FOLLOW US: facebook twitter

Πεζοπορία Πρωτομαγιάς: Διήμερη εξόρμηση από τους heterronymous της Γαστούνης στο Λουτράκι

Ημερομηνία: 25-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Διήμερη πεζοπορία με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς πραγματοποιούν στην Κορινθία -Λουτράκι και Περαχώρα η Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού τω heteronymous της Γαστούνης για 30 Απριλίου και 1η Μαίου, με αναχώρηση πρωί Κυριακής από Γαστούνη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξόρμησης, το ίδιο απόγευμα θα επισκεφθούν το  ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ για αναζωογόνηση σώματος και…. πνεύματος με φυσικό ιαματικό νερό σε πολύ προσιτές τιμές.

Το βραδάκι, προαιρετικά, επίσκεψη στο CASINO LOUTRAKI με 15 Ε που περιλαμβάνουν την είσοδο, δείπνο σε μπουφέ, ποτό και μάρκες αξίας 15 Ε για παιχνίδι στα slot machines! Την επόμενη μέρα η Πεζοπορική Ομάδα θα ξεκινήσει πορεία 8 km στο παλιό παράκτιο μονοπάτι από τον οικισμό Στέρνα Περαχώρας.

Η διαδρομή ακολουθεί τη βραχώδη ακτή προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα, καταλήγοντας στον Αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου. Από εκεί θα μεταβούν στη Λίμνη Βουλιαγμένης για φαγητό και…. κολύμπι. Το κόστος μετάβασης και διαμονής θα κυμανθεί γύρω στα 45-50Ε, ανάλογα με τις συμμετοχές και τον τύπο των δωματίων.

Περισσότερες πληροφορίες – Κρατήσεις: facebook της Ομάδας  Inbox & στο τηλ. 6974849454.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος