FOLLOW US: facebook twitter

Πεδίο καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας

Ημερομηνία: 16-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

heteronymmous-dunamiki-leitourgia-kallitexnikwn-tmimatwn1

Δυναμική λειτουργία των καλλιτεχνικών τμημάτων των  Heterronymous στη Γαστούνη

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται και άλλα μόλις ξεκίνησαν, νέα και παλαιά τμήματα καλλιτεχνικά, εικαστικά, αθλητικά, δημιουργικής απασχόλησης και πολλών δραστηριοτήτων της Ομάδας Τέχνης και Πολιτισμού heteronymous στη Γαστούνη, για παιδιά και ενήλικες.  Η δραστήρια Ομάδα Τέχνης παράγει Πολιτισμό στην Γαστούνη αλλά και την ευρύτερη περιοχή, καθώς τα μαθήματα παρακολουθούν και άτομα από άλλα μέρη και κρατά ένα πολύ υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο, δίνοντας παράλληλα ωραίες  και δημιουργικές διεξόδους σε όλες τις ηλικίες.  Γιατί είναι πολύ σημαντικό σε μικρούς τόπους και μάλιστα το χειμώνα που όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα περνά, να μπορείς να δημιουργείς και να βρίσκεις τρόπους έκφρασης.

heteronymmous-dunamiki-leitourgia-kallitexnikwn-tmimatwn3

heteronymmous-dunamiki-leitourgia-kallitexnikwn-tmimatwn6

Έτσι, κάποια από τα νέα τμήματα που ξεκίνησαν αμέσως μετά τις γιορτές τα μαθήματα και έχουν ακόμα ανοιχτές εγγραφές για ενδιαφερόμενους είναι τα εξής:

Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης. Κάθε Παρασκευή απόγευμα, 4-6 μ.μ. για παιδιά 3-5 ετών και κάθε Σάββατο πρωί 11π.μ-1μ.μ. για παιδιά 6-11 ετών.

Τμήμα Ζωγραφικής “Heterronymous”. Κάθε Πέμπτη 5.30 -7.30 μ.μ. Υπεύθυνη: Ελένη Σταθοπούλου.Τηλ: 6984949819.

heteronymmous-dunamiki-leitourgia-kallitexnikwn-tmimatwn8

ΝΕΟ τμήμα decoupage “Heterronymous”!! Από την καινούρια χρονιά στην αίθουσα μας Χρ.Σισίνη 2 στη Γαστούνη. Πληροφορίες -εγγραφές: Τηλ: 6975 849110, Facebook :δεσποινα Γεωργιος διονυσοπουλου & Heterronymous Omada Texnis Politismoy.

heteronymmous-dunamiki-leitourgia-kallitexnikwn-tmimatwn4

Θεατρικό Εργαστήρι “Heterronymous” για παιδιά και ενήλικες. Γαστούνη: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα μας Χρ.Σισίνη 2. Βαρθολομιό: Κάθε Κυριακή 5-6 μ.μ. για τους ενήλικες και 6.30-7.30 μ.μ.για τα παιδιά στην αίθουσα των Κ.Α.Π.Η. Υπεύθυνος τμήματος Θανάσης Λυκογιάννης, τηλ: 6989 443099. Facebook: Thanasis Lukogiannis & Heterronymous Omada Texnis Politismoy .Να σημειώσουμε ότι η Ομάδα, έκανε ήδη την πρώτη της θεατρική συνάντηση και συζητά το νέο έργο που θα παρουσιάσει, μετά τα «Φαντάσματα» που πραγματικά ήταν μια υπέροχη δουλειά που κατέπληξε όπου κι αν παίχτηκε.

heteronymmous-dunamiki-leitourgia-kallitexnikwn-tmimatwn5

heteronymmous-dunamiki-leitourgia-kallitexnikwn-tmimatwn2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος