FOLLOW US: facebook twitter

Πασχαλινή επίσκεψη από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου στους τοπικούς φορείς: Μοίρασαν «γλυκές» ευχές…

Ημερομηνία: 29-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό

 

Μαθητές από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου επισκέφθηκαν τους τοπικούς φορείς συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια του σχολείου κα. Αγγελική Πετρόγιαννη και τη σχολική νοσηλεύτρια κα. Θεοδώρα Κεαλόγλου, προκειμένου να ευχηθούν με τον δικό τους γλυκό τρόπο για την εορτή του Πάσχα που πλησιάζει.

Με τον Aντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεωργιόπουλο

 

Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία μαθητών επισκέφθηκε  τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, τον Aντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεωργιόπουλο, τον Δήμαρχο Πύργου κ. Λιατσή, τον  Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μεσσαλά, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Ισότητας των Φύλων κα Αγγελακοπούλου, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Δημητρέλλο, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Ζεύλα προσφέροντάς τους πασχαλινά γλυκίσματα που παρασκευάστηκαν από το Εργαστήριο Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του σχολείου με όρεξη και μεράκι, καθώς και πρωτότυπες λαμπάδες περίτεχνα στολισμένες από τους ίδιους.

Με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Λιατσή

 

Οι φορείς της πόλεις επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους μαθητές, προσφέροντάς τους κι εκείνοι με τη σειρά τους δώρα ενόψει Πάσχα και δίνοντας τους, παράλληλα ευχές για Καλή Ανάσταση.

Με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μεσσαλά
Με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Δημητρέλλο
Με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Ζεύλα

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος