FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Δ. Σωτηροπούλου «Το ορκίζομαι στις ρυτίδες μου»

Ημερομηνία: 04-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

parousiasi-vivliou-sotiropoulou-rytides1

Ο έρωτας νικά τον θάνατο ή ο θάνατος τον έρωτα; Ερώτημα, που απασχολεί την συγγραφέα, δημοσιογράφο και πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη Δέσποινα Σωτηροπούλου στο βιβλίο «Το ορκίζομαι στις ρυτίδες μου», εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ. Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα  της ΠΕΔ στον Πύργο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όπου η Δέσποινα Σωτηροπούλου παρουσίασε, όπως η ίδια ανέφερε, ένα βιωματικό βιβλίο.

parousiasi-vivliou-sotiropoulou-rytides2

“Όλα ήταν ένα πάντρεμα για τον έρωτα και τον θάνατο αφού μετά την «φυγή» του άνδρα μου και ενώ ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει το βιβλίο, όλα  λειτούργησαν μαζί (φυγή και βιβλίο). Ο έρωτας και ο θάνατος είναι το θέμα του βιβλίου, ενώ τα έσοδα πηγαίνουν στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο στον σύλλογο «Πίστη». Αυτό το οποίο έχει σημασία, για εμένα, είναι να κατανοούμε οι άνθρωποι ότι υπάρχει μία μεγάλη αλυσίδα αγάπης στην οποία καλούμαστε να συμμετέχουμε” κατέληξε η συγγραφέας.

parousiasi-vivliou-sotiropoulou-rytides3

Το βιβλίο σχολίασε η Ηλεία εκπαιδευτικός Νέλλη Μοσχονά ενώ  το παρών με τα τραγούδια της έδωσε και η Μεικτή Χορωδία Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος