FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα 5 και 6 Φεβρουαρίου το Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Πάτρα

Ημερομηνία: 19-01-2018 | Συντάκτης:

Για τις 5 και 6 Φεβρουαρίου οριστικοποιείται η διεξαγωγή στην Πάτρα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας, στο οποίο το ‘παρών’ αναμένεται να δώσει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μέχρι στιγμής το Αναπτυξιακό Συνέδριο έχει αναβληθεί δύο φορές. Την πρώτη λόγω των φονικών πλημμυρών στη Δυτική Αττική και τη δεύτερη λόγω του Σκοπιανού. Το Περιφερειακό Συνέδριο θα επικεντρωθεί σε κορυφαία θέματα όπως η Ενέργεια, οι Μεταφορές, η αξιοποίηση των Υδάτινων Πόρων, ο πρωτογενής τομέας, ο Τουρισμός, η Παιδεία, τα έργα υποδομών, το ΕΣΠΑ κλπ και κάθε νομός αλλά και δήμος ετοιμάζει τα δικά του θέματα και υπομνήματα.

Σε ότι αφορά συνολικά την Ηλεία, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε παρουσία κυβερνητικών στελεχών από το γραφείο του πρωθυπουργού ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων του νομού και ακόμα ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν αναλάβει οι Ηλείοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με δημάρχους και εκπρόσωπους φορέων. Η προετοιμασία προτάσεων από όλους τους φορείς της Ηλείας συνεχίζεται και απ ότι φαίνεται η ατζέντα της συζήτησης θα είναι τεράστια!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος