FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσίαση βιβλίου της Η. Παλαιολόγου: «ΑΝΕΠΙΔΟΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ»

Ημερομηνία: 17-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

iro-vivlio

Οι εκδόσεις Όστρια και η Ηλεία – γεννημένη στην Μυρίνη Λεχαινών- συγγραφέας Ηρώ Παλαιολόγου παρουσιάζουν το νέο της βιβλίο «Ανεπίδοτα κατηγορώ», σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο χώρο εκδηλώσεων  «ΕΠΑΡΧΕΙΟΝ» στην κεντρική πλατεία Πύργου.

Ομιλητές θα είναι ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΑΥΓΗ Αντρέας Καπογιάννης- ΑΝΚ- και η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Άννα Κοκκίνου. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η ζωγράφος Ρούλα Μουζάκη.

iro

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η καλουπωμένη σκέψη.Ο ωχαδελφισμός που σέρνει στο άρμα του την απραξία.Το λάδωμα που φέρνει σιωπή ιδιοτέλειας. Το τσιμέντο της αδιαφορίας που χτίζει κάστρα ασυνειδησίας.Τ’ αυτονόητα που έπαψαν να είναι αυτονόητα.Το λογικό αγκαλιά με το παράλογο. Τ’ ατιμώρητα πολιτικά εγκλήματα. Φαινομενικές αλήθειες που κρύβουν κάτω απ’ το χαλάκι τους μεγάλα ψέματα.Οι μάχες που χάνονται αμαχητί. Αυτοί που σταυρώνουν το μέλλον και τα εκπαιδευμένα στρατιωτάκια στην απραξία του καναπέ που μπεκροπίνουν  αδιαφορία, στο προσωρινό καταγώγιο «όσα πάνε κι όσα έρθουν».

iro1

Οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι λένε:

«Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις».

Χίλιες δυο σκέψεις μαζεμένες σε μια προσωπογραφία συνειδησιακή κι ατομική, προσπαθώ να τοποθετήσω μπροστά στον καθρέφτη της αλήθειας.

Όσοι καταφέρουμε κι αντέξουμε να κοιτάξουμε μέσα εκεί, ίσως ανακαλύψουμε μια ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΙΘΑΚΗ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος