FOLLOW US: facebook twitter

«Παραμύθια και Αλήθειες» στο Κουρβισιάνειο: Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη της Θ.Ο ερασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:

Την εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση”Παραμύθια και Αλήθειες”  από την Θεατρική ομάδα ερασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας,   με τους ήρωες των παιδικών παραμυθιών να παρελαύνουν επί σκηνής,  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλά παιδιά της Γαστούνης, σε δύο παραστάσεις που παίχτηκαν στο Κουρβισιανειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης.

Η Θ.Ο ερασιτέΧΝΕΣ που ολοκλήρωσε τον κύκλο των παραστάσεών την στο Λαζαράκειο της Αμαλιάδας, έδωσε την ευκαιρία και στα παιδιά της Γαστούνης να παρακολουθήσουν το έργο, να διασκεδάσουν, να προβληματιστούν και να σκεφτούν. Θυμίζουμε ότι η παράσταση βασίζεται πάνω σε δύο παραμύθια της Μαρίνας Γιώτη Σκουφοκοκκινίτσα και Δυο φορές και έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα σε διασκευή και σκηνοθεσία του Χάρη Κότσιφα. Η Ομάδα εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο δήμο Πηνιεού για την παραχώρηση της αίθουσας του Κουρβισιάνειου.

Να σημειώσουμε ακόμα ότι την περασμένη εβδομάδα οι ερασιΤΕΧΝΕΣ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Ψητοπωλείο Αμάλθεια με πολλές ευχές για μια χρονιά δημιουργική, με υγεία και πολύ ακόμα θέατρο στο μέλλον, ενώ στον ίδιο χώρο διασκέδαζε και η Θεατρική ομάδα «Παρεμβάσεις» Αμαλιάδας όπου διασκέδασαν όλοι μαζί ενώνοντας την αγάπης τους για τον Πολιτισμό της πόλης της Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος