FOLLOW US: facebook twitter

Παραμυθένιο δενδρόσπιτο στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σας φαίνεται παραμυθένιο; Είναι…

Το δεντρόσπιτο του George και της Jennifer στην Αμαλιάδα, που φιγουράρει στην ιστοσελίδα του Airbnb  στην οποία καταφεύγουν πλέον χιλιάδες έλληνες και ξένοι που ζητούν ένα κατάλυμα διακοπών για ενοικίαση, μοιάζει εξωπραγματικό και μάλιστα δείχνει να είναι σαν τα εξώφυλλα περιοδικών του εξωτερικού με τις πιο περίεργες κατοικίες του κόσμου… Είναι όμως κοντά στην Πάτρα και τον Πύργο και εντυπωσιάζει από τις φωτογραφίες του και μόνο.

Ένα διαμέρισμα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων, αν και κοστίζει πολύ λιγότερο από αυτές.

Το βιολογικό αγρόκτημα “Kotsifas estate treehouse, βρίσκεται σε μια  καταπράσινη κοιλάδα, πολύ κοντά στην Αμαλιάδα- πας και με τα πόδια από το ΚΤΕΛ αναφέρουν ορισμένοι από τους ενοικιαστές του που έχουν παραθερίσει εκεί-  βρίσκεται  όπως προαναφέραμε  και μέσω της σελίδας airbnb.gr το ζευγάρι διαθέτει το σπίτι στο δέντρο σε όσους θέλουν να ζήσουν εναλλακτικές διακοπές στη φύση.

Το δεντρόσπιτο διαθέτει ένα κανονικό κρεβάτι, έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι, ψυγείο, ένα μπάνιο, μπαλκόνι, ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια και έχει διάφορες παροχές όπως στεγνωτήριο, πάρκινγκ και είδη πρώτης ανάγκης.

O George είναι ‘Ελληνας και η Jennifer από την Αυστραλία. Μαζί με τις κόρες τους, έχουν δημιουργήσει τον δικό τους παράδεισο που όμως είναι ανοιχτός σε όλους.

Μαγειρεύουν για τους φιλοξενούμενους τους με βιολογικά προιόντα, ενώ στην τιμή των 200 ευρώ τη μέρα περιλαμβάνεται ένα πλήρες γεύμα της επιλογής σας μαζί με κρασί, δωρεάν μάθημα γιόγκα ή μασάζ και φυσικά ηρεμία…

Απίστευτο τοπίο, ηρεμία και γαλήνη για να χαλαρώσετε, να ακούσετε πουλάκια, να κάνετε πεζοπορία, ή να κολυμπήσετε σε κοντινές παραλίες.

Η πόλη της Αμαλιάδας είναι μόλις 5 χιλιόμετρα μακριά και έχει όλες τις ανάγκες των αγορών σας, ενώ υπάρχει μια στάση λεωφορείου στην Αμαλιάδα η οποία συνδέεται με όλες τις γραμμές. Το λιμάνι της Πάτρας είναι 1 ώρα οδήγησης.

Τι υπόσχεται αυτό το διαφορετικό ζευγάρι; Μια διαφορετική περιπέτεια…

Όπως γράφουν κάποιοι επισκέπτες:

«Αυτή είναι η πιο όμορφη κοιλάδα που έχω δει, περιβάλλεται από καταπράσινα δάση, ελαιώνες, χωράφια, και δεν υπάρχουν κατοικίες στην περιοχή.

Αν σας αρέσει η φύση ηρεμία και η γαλήνη, οι υπέροχες παραλίες και το καλό φαγητό τότε θα απολαύσετε την εμπειρία σας εκεί».

Κάποιος άλλος γράφει:

«Δεν μπορώ να πω αρκετά για την εμπειρία μας, μπορούμε να πούμε μόνο πως μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε μείνει περισσότερο!

Ο Γιώργος και η Jennifer είναι οι πιο υπέροχοι οικοδεσπότες και μας άρεσε πολύ η μεγάλη κουβέντα που είχαμε, το φαγητό και το κρασί. Απολαύσαμε το γεγονός ότι είχαμε τη δυνατότητα για την πλήρη προστασία της ιδιωτικής μας ζωής στο δεντρόσπιτο, αλλά και είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουν την καθημερινή ζωή με τον Γιώργο, την Jennifer και τις κόρες τους. Απίστευτα σπιτικά, φρέσκα, βιολογικά γεύματα, ενώ το ελαιόλαδο και το κρασί ήταν γευστικότατο.

Η παραλία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση ένα μεγάλο σημείο για να απολαύσετε μια ημέρα. Το ίδιο το δεντρόσπιτο είναι μοναδικό! Το κρεβάτι ήταν εξαιρετικά άνετο. Μας λύπησε το γεγονός ότι φύγαμε και ελπίζουμε να επιστρέψουμε μία ημέρα σύντομα.»

Η ειρήνη και η ησυχία σας περιμένουν για να κάνετε «διαφορετικές» διακοπές…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος