FOLLOW US: facebook twitter

Παραλία Κυλλήνης: Πρόσβαση για τα ΑμεΑ με ειδικά αμαξίδια

Ημερομηνία: 10-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στη θάλασσα τα άτομα με αναπηρία, δίνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης για την παραλία που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι. Με ένα διαφορετικό τρόπο από αυτόν του seatrack, με τη χρήση ειδικού αμαξιδίου, δίδεται η δυνατότητα να χαρούν τα ΑμεΑ το καλοκαίρι στην Κυλλήνη.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναμπίλ Μοράντ, «… με τη φροντίδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, φέτος έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις στην παραλία της Κυλλήνης. Για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν ειδικοί διάδρομοι για ΑμεΑ και σαν ΔΛΤ αγοράσαμε δύο ειδικά αμαξίδια. Το αμαξίδια επιπλέουν στη θάλασσα, αντέχουν άτομο μέχρι και 120 κιλά. Είναι ασφαλή, απλά χρειάζονται έναν συνοδό. Τα ΑμεΑ έχουν δικαίωμα, όπως κάθε άνθρωπος, να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα και να κάνουν το μπάνιο τους το καλοκαίρι» είπε ο κ. Μοράντ.

Αναφέρθηκε ακόμα στις ενέργειες που έχουν γίνει στην παραλία ώστε να υποδεχθεί και αυτό το καλοκαίρι όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. «Όπως κάθε χρόνο έχουμε καθαρίσει την παραλία, ο πύργος του ναυαγοσώστη έχει ανανεωθεί, οι ομπρέλες είναι αρκετές για να υποδεχθούν όλους τους φίλους της Κυλλήνης. Οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν, τα μαγαζιά είναι από τα καλύτερα της περιοχής και περιμένουν να τους προτιμήσει ο κόσμους. Πιστεύω πως φέτος η Κυλλήνη θα είναι το κέντρο του τουρισμού για τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και όχι μόνο. Τους περιμένουμε να έρθουν να κάνουν το μπάνιο τους με όλες τις ανέσεις σε αυτή την όμορφη παραλία» σχολίασε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος