FOLLOW US: facebook twitter

Παραιτήθηκε και η Βασιλική Κομπορόζου-Παραμένει Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 12-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την παραίτηση της από την παράταξη «Συμφωνία Πολιτών» υπέβαλε με επιστολή της, στον επικεφαλής της και Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης, η κ. Βασιλική Κομπορόζου, δηλώνοντας πως παραμένει ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος.

Στην επιστολή της επισημαίνει: «Κύριε Δήμαρχε, Με την επιστολή μου αυτή , δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την Δημοτική παράταξη << Συμφωνία Πολιτών >>.

Όλο αυτό το διάστημα έκανα υπομονή και επεδίωξα να δώσω χρόνο προκειμένου να κρατήσω ζωντανό το όραμα για το οποίο συμμετείχα στην παράταξη σας , όραμα με το οποίο εμπνεύστηκα τόσο εγώ όσο και η μεγάλη πλειοψηφία του δήμου, χάριν του οποίου μας εμπιστεύτηκαν. Δυστυχώς όμως , δεν έγινε πράξη.

Η συνείδησή μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και μελέτης των διαφόρων θεμάτων όπως και επίλυσης προβλημάτων απο την Δημοτική Αρχή.

Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και πολιτικής αβεβαιότητας όπου τίποτα δεν μένει κρυφό και κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν παρά το μόνο που μπορεί είναι να του κλέψει την ελπίδα , η συνείδηση και το ήθος μου δεν μου επιτρέπουν να στηρίζω αποφάσεις χωρίς ουσιαστικές και αποφασιστικές λύσεις για τα σημαντικά προβλήματα αυτού του ταλαιπωρημένου τόπου.

Επίσης ως δημοτική σύμβουλος ένιωσα απαξίωση και χωρίς λόγο και άποψη , καλούμενη απλά ως διακοσμητικό στοιχείο να επικυρώσω με την ψήφο μου τις ειλημμένες αποφάσεις.

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα , η εντολή των συμπολιτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα του τόπου από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου , παρότι απουσιάζω πολλά χρόνια .

Κάνω σαφές ότι από την θέση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου θα προσπαθήσω για το καλό του τόπου και τα συμφέροντα των δημοτών , κάτι που δεν μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω όσο ήμουν στην παράταξή σας και ειλικρινά πιστεύω, ότι  μ’ αυτήν την επιλογή θα μπορέσω να προσφέρω περισσότερα στους συνανθρώπους μου , αγωνιζόμενη με όλες μου τις δυνάμεις , αδιαφορώντας για το όποιο πολιτικό ή άλλο κόστος μου αναλογεί , επιδιώκοντας να μείνω στις συνειδήσεις των συνδημοτών μου ως άξια εκπρόσωπός τους.

Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δεν θυσιάζονται».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος