FOLLOW US: facebook twitter

Παρέμβαση από την Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου Πύργου: Τι γίνεται με την επισκευή του κοινοτικού καταστήματος;

Ημερομηνία: 08-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Πριν από μερικούς μήνες η Χρύσα Ζούπη ως δημότης του δήμου Πύργου και κάτοικος της τοπικής κοινότητας τοπικού διαμερίσματος Αγίου Γεωργίου είχε θέσει στο Δήμαρχο και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου με κοινοποίηση στην Οικονομική Υπηρεσία το εξής ερώτημα :

Το κοινοτικό γραφείο του τοπικού διαμερίσματος Αγίου Γεωργίου το οποίο υπέστη ζημιές από τους σεισμούς έβγαλε άδεια επισκευής με αριθμό 2734/2014 .Εκταμιεύθηκαν με επιταγή προς το δήμο Πύργου από το ΤΑΣ η Α δόση της επισκευής 9597 ευρώ.

Τον Δεκέμβριο του 2017 είχε πάρει παράταση η επισκευή του έργου με ότι αυτό συνεπάγεται Δηλαδή αν δεν υπήρχε παράταση το έργο  δεν θα μπορούσε να τελειώσει ούτε καν να ξεκινήσει. Πέρασε λοιπόν το ερώτημα της κυρίας Ζούπη στο Δημοτικό Συμβούλιο και η απάντηση ήταν τότε ότι θα επισκευαστεί σύντομα.

Έκτοτε τίποτα.

Ενα κτίριο  το οποίο είναι σημαντικό για τους πολίτες της τοπικής κοινότητας Αγίου Γεωργίου που μπορεί η χρήση του να χρησιμοποιηθεί και ως  κοινοτικός χώρος που μπορεί να στεγαστεί το κοινοτικό γραφείο Αγίου Γεωργίου ,το Αγροτικό ιατρείο ,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου ,η τοπική ομάδα ποδοσφαίρου Α.Ο Αγίου Γεωργίου, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων.  Γιατί δεν υλοποιείται αφού η χρήση του είναι τόσο σημαντική?

Τα χρήματα της δόσης ποιός τα διαχειρίζεται?

Θα παρακαλούσαμε εάν υπάρχει μία απάντηση η οποία θα είναι θετική  για την επισκευή του έργου και  ότι θα γίνει σε άμεσο χρονικό διάστημα διότι υπήρχαν κάποιες εμπλοκές τόσο καιρό να ενημερωθούμε και βέβαια γιατί τόσο καιρό δεν υλοποιήθηκε?  Οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν δεν έχουν γίνει έτσι ώστε το έργο να έχει υλοποιηθεί ήδη.

Το παρόν κείμενο συνυπογράφουν και περιμένουν απάντηση

Ζούπη Χρύσα Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας  Εργατικού Κέντρου Πύργου (κάτοικος Αγ.Γεωργίου)

Ψάρρη Αικατερίνη Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου(κάτοικος Αγ.Γεωργίου)

Καρατζάς Απόστολος Πρόεδρος Τοπικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Α.Ο Αγίου Γεωργίου (κάτοικος Αγ.Γεωργίου)

Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος Πρόεδρος

Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Αγ.Γεωργίου(κάτοικος Αγ.Γεωργίου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος