FOLLOW US: facebook twitter

Παπαχριστόπουλος: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση

Ημερομηνία: 02-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

«Όταν έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή θα την καταψηφίσουμε και θα αποσύρουμε τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. Τίποτα περισσότερο από αυτό», δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους δυο βουλευτές που έφυγαν από τους ΑΝΕΛ υποστηρίζοντας ότι είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.

«Ο κ. Λαζαρίδης είχε πραγματικούς λόγους για να ανεξαρτητοποιηθεί. Του έστειλαν κομμένα αυτιά ζώου. Έχει απειληθεί πάρα πολύ. Έχει μικρά παιδιά, είναι Θεσσαλονικιός, είναι στην καρδιά του προβλήματος. Δεν συμφωνώ με την απόφασή του αλλά την καταλαβαίνω».

Τόνισε επίσης ότι «σε περίπτωση ριζικής διαφωνίας με το κόμμα σου θα πρέπει να παραδώσεις την έδρα σου. Εγώ αυτό θα κάνω αν μου συμβεί». Σε σχέση με την πρόταση μομφής εναντίον του αντιπροέδρου της Βουλής Δημήτρη Καμμένου ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος θύμισε ότι δεν τον είχε ψηφίσει και διαβεβαίωσε ότι το κόμμα του θα επιμείνει.

Σε άλλη του συνέντευξή του, στο Documento, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος εκτίμησε ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης θα λειτουργεί ως βουλευτής της πλειοψηφίας.

«Η άποψή μου είναι πως ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι έντιμος και ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πιστεύω ότι χρηματίστηκε προκειμένου να ανεξαρτητοποιηθεί. Με όλο τον σεβασμό για τη θέση του στο μακεδονικό, γιατί έχω άλλη θέση, όμως θυμηθείτε με, ο Γιώργος Λαζαρίδης δεν θα λειτουργήσει ως ανεξάρτητος βουλευτής αλλά ως βουλευτής της πλειοψηφίας. Μάλιστα τον είδα και μου είπε: ‘Θα με δεις πώς θα λειτουργήσω μέσα στο κοινοβούλιο’».

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος