FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στόχος η δεύτερη θέση

Ημερομηνία: 21-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

Πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία εννιά παιχνίδια για τους «πράσινους»

Του Κώστα Πλιάγκου

Ο ΠΑΟΒ πέτυχε τη δέκατη νίκη του σε 18 παιχνίδια στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την τρίτη Ερμιονίδα, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από την Παναχαϊκή με 25 γκολ και την τέταρτη καλύτερη άμυνα, με 12 τέρματα παθητικό (εκ των οποίων όμως, τα πέντε σε ένα ματς, αυτό με την Ερμιονίδα). Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου έχει μόλις μία ήττα στα εννιά τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, με πέντε νίκες (Χαλκίδα, Παναργειακό, Αχαϊκή, Δόξα Μεγαλόπολης, Τσικλητήρα) και τρεις ισοπαλίες (στη Θήβα και στο Ζευγολατιό καθώς και εντός έδρας με το Φωστήρα). Οι «πράσινοι» αποτελούν ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που δύσκολα ηττάται, καθώς τους τελευταίους τρεις μήνες έχει ηττηθεί μόνο από την Ερμιονίδα.

Ηλίας Φωτόπουλος

«Ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Ηλίας Φωτόπουλος, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για τον αγώνα με τον Τσικλητήρα αλλά και τους στόχους της ομάδας: «Με τον Τσικλητήρα ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Πολύ δυνατοί και πειθαρχημένοι απέναντι σε μια καλή ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Για 80 λεπτά ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι και χάσαμε τη συνοχή μας μόνο για ένα πεντάλεπτο που ο Τσικλητήρας δημιούργησε δύο καλές φάσεις για γκολ», δήλωσε αρχικά ο Φωτόπουλος ενώ στην ερώτησή μας αν ο στόχος πλέον είναι η δεύτερη θέση, ανέφερε: «Πρωταρχική επιδίωξή μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Από κει και πέρα, εφόσον είμαστε δεύτεροι, δεν μπορούμε να πούμε πως δεν μας ενδιαφέρει η τιμητική δεύτερη θέση».

Στη Μυτιλήνη το Σάββατο

Επόμενος αντίπαλος για τους «πράσινους», ο Αιολικός στη Μυτιλήνη, το προσεχές Σάββατο. Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα του πρωταθλήματος που ξεκίνησε με υψηλούς στόχους αλλά βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Στόχος φυσικά  είναι το θετικό αποτέλεσμα, για να συνεχιστεί το πράσινο σερί… Απόντες από την εν λόγω αναμέτρηση θα είναι οι Γούρμος, Βατσής που συμπλήρωσαν κάρτες ενώ επιστρέφει ο Νικολόπουλος. Ο Ραφαήλ Σιδέρης που χτύπησε στη μύτη και αντικαταστάθηκε στο ματς με τον Τσικλητήρα, δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται να είναι έτοιμος το Σάββατο.

*Το διοικητικό συμβούλιο του Π.Α.Ο. Βάρδας και οι ποδοσφαιριστές της  ομάδας εκφράζουν  στην οικογένειά του επίτιμου προέδρου, Νίκου Βραχνή, τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του πατέρα του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος