FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Περιμένει μεγαλύτερη στήριξη

Ημερομηνία: 12-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε η  Γ.Σ. του ΠΑΟΒ και θα ενταθούν οι επαφές για αύξηση των μελών

Ο ΠΑΟ Βάρδας πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου στο πρώην Δημαρχείο,  την ετήσια Γενική Συνέλευση. Το «παρών» έδωσαν 50 περίπου άτομα και αφού εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, συζήτησαν την παρουσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Καταρχάς, στο διοικητικό κομμάτι θα προστεθούν κάποια άτομα που εξέφρασαν την επιθυμία να ενισχύσουν το σύλλογο τόσο οικονομικά όσο και σε θέματα λειτουργίας, αλλά ο ΠΑΟΒ επιθυμεί την κατακόρυφη αύξηση των μελών, ώστε η ομάδα να λειτουργήσει απόλυτα ομαλά κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν. Στόχος είναι τα 20 μέλη που υπάρχουν και συνεισφέρουν οικονομικά μηνιαίως, να διπλασιαστούν και να φτάσουν τα 40, έτσι ώστε να καλυφθεί το μπάτζετ της νέας σεζόν. Ένα μπάτζετ που θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου ο ΠΑΟΒ να παρουσιαστεί ξανά δυνατός και ικανός να επαναλάβει μια πολύ καλή πορεία.

 Σήμερα οι Προπαίδες με Αστέρα

Κατά τα άλλα, σήμερα στις 6.30μ.μ. στο Γρ. Καλάκος, θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός ημιτελικός για τη διοργάνωση του υπερπρωταθλητή του προπαιδικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στον ΠΑΟ Βάρδας και τον Αστέρα Αμαλιάδας. Οι μικροί των Ηλία Φωτόπουλου, Γιώργου Βαγγελάκου είχαν επιβληθεί 1-0 στην Αμαλιάδα και θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ και να προκριθούν στον τελικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος