FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Πανηλειακός 1-2: Ζωντανός στη μάχη του τίτλου

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός πέρασε από τη Βάρδα με δύο γκολ στο πρώτο 25λεπτο

Ο Πανηλειακός πέρασε νικηφόρα από τη Βάρδα (1-2) και παρέμεινε στο -6 από την πρώτη θέση, εκεί όπου βρίσκεται ο Αστέρας Βλαχιώτη που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αχαϊκής. Αντίθετα, ο ΠΑΟΒ έπεσε ξανά στην επικίνδυνη ζώνη και το επόμενο παιχνίδι με τον Τσικλητήρα εντός είναι κρίσιμο, όπως και κάθε ματς πλέον, στη μάχη της παραμονής.  Η ομάδα του Γιώργου Κούτση εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό πρώτο 25λεπτο, διάστημα κατά το οποίο σκόραρε δύο φορές και κράτησε σχετικά εύκολα στο β΄ μέρος το πολύτιμο τρίποντο.

Μόλις στο 6′  οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ όταν από σέντρα του Λεβέντη, ο Καρούτης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του (0-1). Μετά το γκολ ο Πανηλειακός βρήκε ακόμα περισσότερους χώρους και στο 8΄ ο Σωτηρόπουλος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 17′ σε αντεπίθεση ο Μπουρλάκης γύρισε μέσα στην περιοχή, ο Ντάνκουα έκανε κοντρόλ και πλασέ που έδιωξε με τα πόδια ο Καπούταγλης. Στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Κρεββατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή ο Γιώργος Πολίτης.

Στο 22΄ είχαμε γύρισμα του Νιφορόπουλου από δεξιά και σουτ στη κίνηση του Κρεββατά που έδιωξε σε κόρνερ ο Καπούταγλης. Η ερυθρόλευκη υπεροχή μετουσιώθηκε σε δεύτερο γκολ στο 25΄. Ο Μπουρλάκης έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ντάνκουα με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 0-2. Στο 40΄ είχαμε την πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΒ στον αγώνα, με ένα σουτ του Χούσα έξω από την περιοχή που πέρασε άουτ.

Μείωσε στο 48΄ ο ΠΑΟΒ

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49΄ ο ΠΑΟΒ μείωσε με πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Λιόσης σε σπρώξιμο από τον Μπουρνέλη και το έκανε γκολ ο Κωνσταντινίδης (1-2). Στο 57΄ ο ΠΑΟΒ διαμαρτυρήθηκε έντονα ζητώντας αποβολή του Γιάννη Σωτηρόπουλου με δεύτερη κίτρινη και στο 61′ ήταν η σειρά του Πανηλειακού να ζητήσει αποβολή του Ανδριέλου (με απευθείας κόκκινη), για σκληρό μαρκάρισμα στο Νιφορόπουλο. Ο στόπερ του ΠΑΟΒ είδε κίτρινη από το διαιτητή Σταυρόπουλο και λίγο αργότερα αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΒ είχε την εδαφική υπεροχή αλλά ο Πανηλειακός ήταν συμπαγής αμυντικά και δεν απειλήθηκε. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν πιο απειλητικός καθώς στο 73΄ σουτ του Μπουρλάκη μπλόκαρε ο Καπούταγλης και στο 93΄ ο Γκοτσούλιας έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά αντί να πλασάρει έπεσε στα πόδια του ο Καπούταγλης και μπλόκαρε. Οι «πράσινοι» απείλησαν στο 87΄ με ένα απευθείας φάουλ του Χούσα από πλάγια, που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Καπετανάκης.

Από τον Πανηλειακό διακρίθηκαν οι Μπουρλάκης, Λεβέντης, Γκοτσούλιας, Νιφορόπουλος, και από τον ΠΑΟΒ, οι Γιώργος Πολίτης, Καπούταγλης, Ντόμας.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης (38΄ Χούσα), Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος (63΄ λ.τρ. Σιδέρης) , Γ. Πολίτης (82΄ Ράλλης), Ντόμας, Μελετίδης (70΄ Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (90′ Χατζηστάμου), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς (90΄+  Δαβουρλής), Μπουρλάκης (87′ Κολόκας), Σωτηρόπουλος (65′ Σέχου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος