FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Πάνοπλος με Πανηλειακό

Ημερομηνία: 04-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού

Ο ΠΑΟ Βάρδας επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς και προετοιμάζεται για το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Πανηλειακό, στην επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν πάνοπλοι σε αυτό το ματς καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρηθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου είναι δυνατή στην έδρα της με 4 νίκες και 1 ήττα (από το Βλαχιώτη) και θέλουν να αξιοποιήσουν το «Γρ. Καλάκος» και σε αυτό τον αγώνα, όσο δύσκολος κι αν είναι. Στα μεταγραφικά, η αναζήτηση επιθετικού συνεχίζεται χωρίς να έχουν τελεσφορήσει μέχρι στιγμής οι προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν καθώς η ομάδα υστερεί στη δημιουργία φάσεων και στο γκολ.

 

Ευχές για το 2018 και στο Σάμαρη

Η διοίκηση του ΠΑΟΒ ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ευχές για το 2018: «Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι αθλητές του Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ εύχονται σε όλο τον κόσμο ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Το 2018 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Με μια μεγάλη δόση αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά που έρχεται, ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία, με ατομική και οικογενειακή ευτυχία, με περισσότερες Θετικές Σκέψεις για τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους… Στον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ που κλείνει 70 χρόνια ιστορίας ευχόμαστε στους αθλητές μας να είναι πάντα υγιείς και πάντα να φέρνουν νίκες στην ομάδα. Καλή Χρονιά». Παράλληλα, ευχήθηκε και στον Βαρδαίο στην καταγωγή, Ανδρέα  Σάμαρη, που  την περασμένη Παρασκευή έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς: «Εγκάρδια συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές για το νεογέννητο. Να σας ζήσει… Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Ανδρέας Σάμαρης και δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του. Ο διεθνής μέσος, που αγωνίζεται στην Πορτογαλία με τα χρώματα της Μπενφίκα, απέκτησε την Παρασκευή ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο Ανδρέας Σάμαρης και η αγαπημένη του σύντροφος είναι φυσικά τρισευτυχισμένοι, ενώ την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram».

 

Συλλυπητήρια για Γκέραρντ

O ΠΑΟΒ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ, το απόγευμα της Τρίτης: «Καλό ταξίδι στον άνθρωπο που μας δίδαξε όχι μόνο ποδόσφαιρο αλλά και αγωνιστικό ήθος. Ένας από τους καλύτερους προπονητές που πέρασε από την Ελλάδα και δεν εννοούμε μόνο ποδοσφαιρικά. Θα σε θυμόμαστε όλοι για την παρουσία σου, για την παιδεία, το επίπεδο και το ήθος σου. Υπήρξες Άνθρωπος κόσμημα για το ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Έλαβες το σεβασμό από τις ομάδες που προπόνησες, αλλά κι απ’ τους αντιπάλους.
Καθολικά αγαπητός από όλη τη χώρα, όχι μόνο στον τόπο που δοξάστηκες.
Καλό παράδεισο ΕΥΓΕΝΙΕ ΓΚΕΡΑΡΝΤ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΟΦΗ και στην οικογένεια σου. Και όπως έλεγες : “Δεν γεννήθηκα εδώ, αλλά εδώ είναι το σπίτι μου. Εδώ έζησα, εδώ θα ζήσω και εδώ θα πεθάνω, σαν Κρητικός”.
Καλοστραθιά mister».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος