FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Οι αρχηγοί της νέας σεζόν

Ημερομηνία: 06-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΒ και μετά από εισήγηση του προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς αναδείχθηκαν οι αρχηγοί για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Αυτοί είναι οι Δημήτρης Νικολόπουλος, Αντώνης Λιόσης και Νίκος Ντόμας, ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία και άτομα με μεγάλο το αίσθημα ευθύνης τόσο για τους συναδέλφους τους αλλά και για την ομάδα της Βάρδας.

Άπαντες στ’ αποδυτήρια μετά το τέλος της ψηφοφορίας έδωσαν την υπόσχεση πως θα λειτουργούν όπως και τόσα χρόνια, σαν μια οικογένεια, όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟΒ, ο οποίος συμπλήρωσε δύο εβδομάδες προετοιμασίας και μετά το 15Αυγουστο θα ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια. Η αρχή θα γίνει στο «Γρ. Καλάκος», στις 19 Αυγούστου, με αντίπαλο το νεοφώτιστο στη Γ΄ Εθνική, Πανμομβριακό.

 

Δηκτική ανακοίνωση για Σκούνα

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας ακύρωσε τα φιλικά με τον ΠΑΟΒ και ο ηλειακός σύλλογος εξέδωσε δηκτική ανακοίνωση για τον τεχνικό του Ναυπακτιακού, Δημήτρη Σκούνα, με τίτλο «Με εντολή Σκούνα ματαίωση φιλικών με Ναυπακτιακό».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Και ομάδα της Superleague να είσαι,  χωρίς προφανή λόγο δεν ακυρώνεις το φιλικό παιχνίδι με μια συγκεκριμένη ομάδα, πόσω μάλλον όταν λέγεσαι Ναυπακτιακός Αστέρας και Σκούνας κόουτς ! Αυτό που έγινε απέναντι στην ομάδα μας με πρωτοβουλία του κ. Σκούνα ενώ ο ίδιος ο Ναυπακτιακός έκλεισε τα δύο φιλικά μέσω του Γεν. Αρχηγού αλλά φαίνεται ο προπονητής του … έκανε πίσω όταν έμαθε την διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Από υπεροψία δεν ήταν – για ομάδα Γ΄ Εθνικής μιλάμε! – άρα συμπλεγματική συμπεριφορά κοινώς κόμπλεξ με βάθος αμέτρητο διαφαίνεται. Ακύρωση μόνο των φιλικών με Π.Α.Ο.  Βάρδας; Το είδαμε κι αυτό !!!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος