FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Με Ντόμα στην Πύλο

Ημερομηνία: 29-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας θα παραταχθεί στην Πύλο με το Νίκο Ντόμα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δικέφαλο και από την Τρίτη προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι ο ικανότατος μέσος είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται και στη βασική ενδεκάδα. Απών θα είναι μόνο ο Ραφαήλ Σιδέρης που ως γνωστόν έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου και αναμένεται να είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες περίπου.

 

Η. Φωτόπουλος: «Δύσκολο έργο…»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ Ηλίας Φωτόπουλος μιλώντας χθες στην «Πρωινή» για την πρεμιέρα της Κυριακής στην Πύλο, έκανε λόγο για δύσκολο έργο: «Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη και απρόβλεπτη. Πολύ περισσότερο όταν γίνεται εκτός έδρας. Ο Τσικλητήρας είναι μια ομάδα που βγάζει δυναμική στο παιχνίδι του, πολύ πάθος και ενθουσιασμό. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε την Κυριακή στο  γήπεδο του Μεσσηνιακού και παρακολούθησε την ομάδα της Πύλου στο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα.

 

Με κόσμο στη Μεσσηνία

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ Βάρδας διοργανώνουν εκδρομή στην Πύλο και θα βρεθεί στην πόλη της Μεσσηνίας τουλάχιστον ένα λεωφορείο. Οι φίλοι της ομάδας  που θέλουν να μεταβούν οργανωμένα στην Πύλο, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του ΠΑΟΒ  στο  γήπεδο «Γρ.Καλάκος» της Βάρδας ή στα τηλέφωνα 6947073735, 6936133708, 6995713009. Η τιμή εισιτηρίου του λεωφορείου είναι  10 ευρώ συν το αντίτιμο εισιτηρίου του αγώνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος