FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας – Κρατά το βαθμό και στρέφεται στο κύπελλο

Ημερομηνία: 12-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

Ανάμικτα συναισθήματα έχει αφήσεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΒ η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Τσικλητήρα στην Πύλο. Ο Ηλίας Φωτόπουλος και οι παίκτες του είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και δημιούργησαν τις προϋποθέσιες για ένα τέρμα, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με το δεύτερο μέρος, στο οποίο οι «πράσινοι» παρουσίασαν το μέτριο αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η ομάδα διατηρήθηκε στην κορυφή και κράτησε το αήττητο αποτελεί εκ των πραγμάτων επιτυχία, αφού είχε απέναντί της έναν δύσκολο αντίπαλο. Εξάλλου 4 βαθμοί συγκομιδή σε δύο  συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις σίγουρα προσφέρουν χαμόγελα και νότα αισιοδοξίας για την συνέχεια.

Βλέπουν Αιολικό

Ό,τι έγινε στην Πύλο όμως έγινε και άπαντες στη «Μπάρτσα» στρέφονται στον αγώνα κυπέλλου με τον Αιολικό στο «Γρ. Καλάκος» την προσεχή Κυριακή. Στο ματς αυτό ο Η. Φωτόπουλος σκοπεύει να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά ως τώρα στα επίσημα ματς.

Ευχαριστεί τους φιλάθλους του Τσικλητήρα

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΟΒ ευχαριστεί την ομάδα του Τσικλητήρα αλλά και τον κόσμο της για την άψογη φιλοξενία: «Η διοίκηση του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους φιλάθλους της ομάδας μας που ταξίδεψαν στην Πύλο και συμπαραστάθηκαν με συγκλονιστικό τρόπο στην ομάδα σε ένα ακόμη παιχνίδι επιδεικνύοντας ταυτόχρονα άψογη αθλητική συμπεριφορά.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους φιλάθλους του  Α.Ο ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΠΥΛΟΥ, για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας, αλλά και στους φιλάθλους μας.

Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το αθλητικό πνεύμα και την έννοια του πολιτισμού και είναι φυσικά αυτονόητο για μας ότι θ’ ανταποδώσουμε με την ίδια θέρμη την φιλοξενία στον αγώνα του δευτέρου γύρου στην ΒΑΡΔΑ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος