FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Κοπή πίτας με χαμόγελα

Ημερομηνία: 08-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

fotopoulos-pita-varda

Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα, λόγω και της εξαιρετικής πορείας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ο ΠΑΟ Βάρδας, το βράδυ του Σάββατο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο  Café- Bar «Boulevard»  στη Βάρδα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιάννης Λέντζας, αναφέροντας τα εξής: «Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση και ιδιαιτέρως το φίλαθλο κόσμο της Βάρδας που βοηθά όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.  Για αυτό να είστε σίγουροι».

koulouris-pita-varda

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο  περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Αρβανιτάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Νίκος Σοφιανόπουλος, ενώ μεγάλη ήταν και η αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ. Παρών, ο πρόεδρος Άρης Κουλούρης με τη σύζυγο του Βίκυ Δημητρακοπούλου, ο  νέος γενικός γραμματέας Γιώργος Τσουραπάς καθώς και το μέλος της Ένωσης Σπήλιος Καπώνης. Παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του ΑΠΟ Κουρτεσίου, Σωτήρης Μακρυγιώργος, ο πρώην πρόεδρος της Προοδευτικής Μανωλάδας, Μπάμπης Βαλογιάννης και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας. Τυχεροί της βραδιάς που έτυχαν τα φλουριά ήταν οι ποδοσφαιριστές Νίκος Βραχνής, Θοδωρής Σαμπανέι και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας  Στέφανος Λάζαρης.

gourmos-pita-varda

Τοπικό ποδόσφαιρο

Το σημερινό πρόγραμμα

Για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, διεξάγονται σήμερα τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις: Δάφνη-Πέλοπας με διαιτητές τους Βουρλιώτη, Λάττα, Βρακα, Μυρσιναϊκός-ΑΕ Πηνείας με ρέφερι τους Γκατζόπουλο, Ρηγόπουλο, Σαμπανιώτη και Δόξα Ελαιώνα-Νέος Κόροιβος Κατσαρού, που θα συνεχιστεί από το 31′ κι έπειτα και με σκορ 0-1 και θα διευθύνουν οι Κυριαζής, Δημητρακόπουλος, Καραμέρος. Για τη Β΄ Κατηγορία, θα γίνουν οι αγώνες Πηνειακός-Φίλιππος (διαιτητές οι Κούλης, Κωτσόπουλος, Κολόκας), Ωλενιακός-Απόλλων Ν. Φιγαλείας (Σιδέρης, Γιαννακόπουλος, Λιακοπούλου) ενώ στον αγώνα Βάρδα 2015 – Πρίγκιπες θα παιχτεί το δεύτερο ημίχρονο και με σκορ ήδη 2-0 (Γεωργόπουλος, Μποσινάκης, Κεφαλας). Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3.30μ.μ. εκτός από αυτό στον Ελαιώνα που θα διεξαχθεί  στις 4μ.μ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος