FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας – Θετικό πρόσημο και… στροφή στο ντέρμπι κορυφής

Ημερομηνία: 19-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

Να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά, που δεν είχαν στα προηγούμενα ματς την ευκαιρία να αγωνιστούν, επέλεξε ο Ηλίας Φωτόπουλος στον αγώνα κυπέλλου με τον Αιολικό και δικαιώθηκε.

Παρατάσσοντας ένα άκρως νεανικό σχήμα η «Μπάρτσα» μπορεί να αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από την συνέχεια του θεσμού, αλλά έδειξε ότι αυτή η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον.

Από την πλευρά του ο Βαρδαίος τεχνικός δήλωσε: «Το πρόσημο είναι θετικό απ’ αυτό το ματς με βάση και την ενδεκάδα που παρατάξαμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και την διάθεση που επέδειξαν. Θα μπορούσαμε και να πάρουμε την πρόκριση αλλά χάσαμε στα σημεία. Εξάλλου δεν ήταν αυτοσκοπός μας το κύπελλο. Εμείς θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε σε προηγούμενα ματς και σαφώς μείναμε ικανοποιημένοι».

Στην Βάρδα, πάντως, αυτό το ματς ανήκει ήδη στο παρελθόν, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο «Γρ. Καλάκος», με τους «πράσινους» να θέλουν τη νίκη, ώστε να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Για τον αγώνα δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ανδριέλος.

Δε θα πέφτει… καρφίτσα!

Έξαλλου το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου είναι τεράστιο και γι’ αυτό η διοίκηση της ομάδας της Βουπρασίας τύπωσε 800 εισιτήρια, πάντα φυσικά με βάση τη χωρητικότητα του γηπέδου, τα οποία ίσως και να αποδειχτούν λίγα αφού μόνο από την Πάτρα αναμένεται να ενισχύσουν τη Παναχαϊκή πάνω απο 300 φίλαθλοι της, ενώ αναμένεται να κάνουν εκδρομή και οι οργανωμένοι σύνδεσμοι της πατραϊκής ομάδας.

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος