FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ζάκυνθος 1-0: Γύρισε το διακόπτη

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρώτη νίκη για τους πράσινους με σκόρερ το Νικολόπουλο

Ο ΠΑΟ Βάρδας πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κόντρα στη Ζάκυνθο, με 1-0 χθες στο «Γρ. Καλάκος» και πλέον κοιτάζει τη συνέχεια με άλλον αέρα. Οι πράσινοι του Ηλία Φωτόπουλου μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και πίεσαν εξαρχής την εστία του Διαμαντή.

Στο 9′  ο Ανδριέλος σούταρε από κοντά και ο Διαμαντής απέκρουσε σωτήρια.  Στο 12′ ο Κωνσταντινίδης σούταρε μέσα από την περιοχή  και ο γκολκίπερ των νησιωτών έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ και στο 16′ το σουτ του Καρούτη μπλόκαρε ο Διαμαντής. Στο επόμενο λεπτό, ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Λίγο αργότερα η Ζάκυνθος δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία της, όταν ο Τσουκαλάς σούταρε από πλεονεκτική θέση αλλά ο Καπουτάγλης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 35′ ο Κωνσταντινίδης επιχείρησε κοντινή προβολή αλλά και πάλι ο Διαμαντής έδιωξε σε κόρνερ. Εν τέλει στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου ο ΠΑΟΒ σκόραρε με σουτ του Νικολόπουλου μέσα από την περιοχή (1-0).

 

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, δεν υπήρχαν καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και στο 80΄ το ματς διεκόπη για τρία λεπτά, λόγω σκληρού φάουλ του Μπεσού στον Περικλή Πολίτη, που έφερε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στο 83΄ από κόρνερ του Τριανταφυλλίδη, ο Τσουκαλάς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, απομάκρυνε ο Καπουτάγλης και αυτή ήταν η τελευταία καλή φάση του αγώνα.

 

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Χούσα, Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Καρούτης (85′ Παλιάτσας), Μελετίδης (90+’ Κουργιαλάς), Κωνσταντινίδης, Ντόμας (90+΄ Μάζης).

Ζάκυνθος: Διαμαντής, Μαρίνος, Ν.Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Κίτος, Βουτσίσεβιτς (40′ Τσικρικάς), Βλαδίκας (32′ Ντάσης – 82′ Κυριάζος), Μπεσού, Ρ. Πέττας, Τσουκαλάς.

 

*Το Δ.Σ. του Παμβουπρασιακού ευχαριστεί τον κύριο Ντάσιο (Μπουγαλά), ιδιοκτήτη του Ionion blue για την ευγενική πρόσφορά του (καφέ και φαγητό ) προς την ομάδα, πριν το χθεσινό παιχνίδι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος