FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Βραχνή!

Ημερομηνία: 16-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

Ρήξη πρόσθιου χιαστού και νοκ άουτ για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος

Δυστυχώς οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΒ αναφορικά με τον τραυματισμό του Νίκου Βραχνή επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ρήξη χιαστών, όπερ σημαίνει ότι δε θα αποφύγει το νυστέρι αλλά κι ότι χάνει ουσιαστικά και σχεδόν το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η ατυχία, λοιπόν, χτύπησε ξανά την πόρτα του ΠΑΟΒ και του Βραχνή.

Οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του άσου των «πράσινων» με τον Παναρκαδικό στο στάδιο Γρ. Καλάκος.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο ποδοσφαιριστής της Βάρδας έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και

σημαίνει ότι πρέπει να οδηγηθεί στο χειρουργείο, προκειμένου να υποβληθεί σε συνδεσμοπλαστική επέμβαση.

Η διοίκηση της ομάδας θα’ ναι κοντά και δίπλα στον ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εύχονται και στέλνουν τις πιο θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα.

Όλα δείχνουν ότι η διακοπή θα συνεχιστεί

Από εκεί και  πέρα, στον ΠΑΟΒ περιμένουν να δουν αν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, καθώς την Κυριακή υπάρχει το εκτός έδρας ηλειακό ντέρμπι με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Όμως με βάση τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται ότι η αναστολή θα συνεχιστεί. Το πιθανότερο είναι να έχουμε επανέναρξη στις 26-27/11.

Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν υπάρχει, ούτε πόρισμα από την  πυροσβεστική για την φωτιά στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα. Παράλληλα, και η συνάντηση που ζήτησε ο επιτετραμένος της FIFA Κωστάκης Κουτσοκούμνης  με τους Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου (Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Σαββίδης) είναι στον αέρα μετά την άρνηση των δύο πρώτων να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.  Στην συνάντηση αυτή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, είχε σκοπό να ζητήσει από τους τέσσερις μεγάλους να σταματήσουν τις φωνές για την διαιτησία και στη συνέχεια θα… σφύριζε λήξη στην διακοπή αφού προηγουμένως έβρισκε την νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Σε περίπτωση που συνεχιστεί η διακοπή οι «πράσινοι» θα ψάξουν να κλείσουν κάποιο φιλικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος