FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Δύο απουσίες με Τσικλητήρα

Ημερομηνία: 11-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας προετοιμάζεται για τον «τελικό» με τον Τσικλητήρα Πύλου την Κυριακή, στις 3μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος». Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «πράσινους» καθώς έχουν βρεθεί ξανά στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχουν την εμπειρία και τις δυνατότητες να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Ο Τσικλητήρας είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία στα εκτός έδρας παιχνίδια του και ο ΠΑΟΒ θα ψάξει με υπομονή το γκολ που θα του δώσει το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος έχει να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα. Ο Άγγελος Δημητρίου συμπλήρωσε κάρτες και τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Ραφαήλ Σιδέρης, ενώ απών θα είναι και ο Ανδρέας Χούσα που βρίσκεται στο εξωτερικό. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Νίκος Ανδριέλος (τράβηγμα στο γαστροκνήμιο) αλλά πιθανότατα θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.

Ψάχνει για παίκτες

Στα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΒ προσανατολίζεται σε κάποιες προσθήκες, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο β΄ γύρο. Η μία θα είναι σίγουρα επιθετικού, ώστε η ομάδα να γίνει πιο παραγωγική και από κει και πέρα υπάρχουν σκέψεις για μεσοεπιθετικό και αριστερό οπισθοφύλακα. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι απτό και η αναζήτηση συνεχίζεται από τη διοίκηση και τον προπονητή των «πρασίνων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος